Cumis babanak babakocsiba nem kell a cumi csak torka szakadtabol sir amig el nem alszik, vagy el se alszik. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Adott egy 14 hetes kislany, aki itthon a kiságyban cumival alszik el. Eddig babakocsiba is cumival aludt el, de az utóbbi időben nem kell neki, csak sir sir és sir séta közben. Egyébként a Mózes részt utalja, csak a hordozó részbe szoktunk sétálni, de az utóbbi időben abban is csak sir és nem kell a cumi. Ha nem érünk elobb haza akkor cumi nelkul a sirasba belealszik. Mi lehet a baja? Napkozbe itthon se kell neki a cumi, csak alvashoz fogadja el.2022. dec. 28. 15:11
1/4 anonim válasza:
nem lehet, hogy valami nem kényelmes neki, nem lát, a kupola alatt megszorul a levegő és ettől sír? Én mai napig rosszul vagyok, ha megáll a levegő és nem jutok frisshez
2/4 anonim válasza:
Fiam is utalta a mozes reszt,es a hordozot is...5 honaposan változott,onnantol kezdve nem orditott a kocsiban.
3/4 anonim válasza:
Vagy esetleg a téli bundát utálja? Az enyémmel egyszerűen nem tudok sétálni menni, mert ha ráadom az overált, akkor üvölt és feszíti ki magát a kocsiból. Pedig eddig szerette. Ha meleg van és elég egy termo rugi meg egy takaró, akkor nincs baj. 6 hónapos.
4/4 anonim válasza:
Az én kislányom is utálja a babakocsit. Meg az autót is. Elsó 2 hónapban még elvolt, utána, amint betettem ordított. A hordozó és a mózes sem tetszett neki. Nem derült ki mi volt a baja vele. Mostmár 7 hónapos, most sem mondom, hogy rajong érte, de mondjuk egy fél órát elvan a hordozóban, illetve mostmár majd váltunk a sport részre. Bár megmondom őszintén belőlünk konkrétan azt hozta ki az autó és babakocsi utálat, hogy csak akkor megyünk valahova, ha muszáj. Levegőzni tud az udvaron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!