Mi a véleményetek arról, hogy kötelezővé tették a Pneumococcus oltást?!
Ezt mi is beadattuk, nem bántuk meg. Ellenben a bárányhimlő ellenit nem tervezzük. Nem is tudtam, hogy kötelező lett..
Nálunk a lépcsőházban elkapta az egyik kisgyerek (talán 2 éves lehetett akkor)Egyrést mikor kórházba került megmondták, hogy ne nagyon reménykedjen, mert a többség belehal. Ő túlélte, de a tüdeje károsodott, ez most már 3 éve volt és azóta sem jött rendbe. És ő a nagyon nagyon szerencsések közé tartozik, hogy ennyivel megúszta.
Úgyhogy én nem vagyok ellene, mert valóban nagyon súlyos betegség.
Én egyébként bárányhimlő ellen is oltattam, mert egyrészt fiaim vannak és fontosnak tartom, hogy életre szóló védettséget szerezzenek, mert azt mondják, ha oltva vannak és így kapják el a bárányhimlőt biztosan védettséget szereznek (szemben ha csak simán elkapják) és ami szövödményei lehetnek a bárányhimlőnek, én nem akartam megkockáztatni. és nem is hiszem, hogy jó dolog tiszta pöttynek lenni meg viszketni. ja és ott az Antal Imre, akiről azt mondták gyerekkoromban, látod ilyen leszel, ha elvakarod a himlőt és neki is utána ment tönkre a zongorista karrierje, mert lebénult. Hát az én gyönyörű gyerekeim, ne legyenek olyanok még véletlenül sem. Visszataszító volt szegény, bár nem tehetett róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!