Hát mivel ingyenes ezért nem oszt, nem szoroz...ráaadásul mi amúgyis beadattuk volna, eggyel több védelem a gyereknek.
2010. okt. 1. 16:15
2/23 anonim válasza:
Ingyen kaptuk mi is,de amugy is beadattam volna.Nagyon veszélyes az agyhártyagyulladás és társai :S
2010. okt. 1. 16:17
3/23 anonim válasza:
ígyis, úgyis beadattuk volna...
2010. okt. 1. 16:17
4/23 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal.
2010. okt. 1. 16:18
5/23 anonim válasza:
Nagyon jó dolog!!!!
2010. okt. 1. 16:18
6/23 anonim válasza:
Szia!Én nem nagyon örülök neki.Nem kell minden ellen védőoltás!Én se kaptam a kötelező oltásokon kívűl mást és itt vagyok!A nagylányom 7 éves és ő se kapott semmilyen plusz oltást mégse volt sose semmi komoly baja.Emlékszem,hogy sok anyuka kérdezte tőlem mikor mentünk az oviba,hogy bárányhimlő ellen beoltom e!?Nem!Minek?Na azért egy agyhártya komolyabb,de én pozítívan állok a dolgokhoz!Szóval szerintem hülyeség!:)7 éves és 3 hónapos kislány anyukája:)
2010. okt. 1. 16:22
7/23 A kérdező kommentje:
Anette 23 , Én is ezen az állásponton vagyok. :)
Bár a másik oldalt is megértem. Csak nem szeretem, hogy korlátozzák a döntésjogomat. Most jön a pici decemberben. És szerettem volna én eldönteni, lehet ugy döntöttem volna beadatom, lehet, hogy nem. De akkor sem lett volna ilyen rossz érzés, hogy korlátoznak. Persze tudom sokan oltás pártiak. Én magam úgy vagyok vele, hogy meghallgatom mindkét oldalt és eldöntöm majd.
Látom viszont sokan beadatták, és gondolom semmi baja a picuroknak, ugyhogy ezzel legalább megnyugodtam. :) És nincs bennem már egyfajta rosszérzés ezzel kapcsolatban.
2010. okt. 1. 16:28
8/23 anonim válasza:
Én beadattam neki. De bárányhimlő ellen nem fogom, számomra az a felesleges. Az agyhártya elleni nem.
2010. okt. 1. 16:30
9/23 anonim válasza:
Én nem tudtam h kötelező lett.Lányom igy is ugyis megkapta,s semmi panasza nem volt vele.A Diperte rosszabb volt neki..
2010. okt. 1. 16:38
10/23 anonim válasza:
Én és a férjem is eléggé oltás ellenesek vagyunk.
Ennek ellenére ezt jobbnak láttuk beadatni.
Mondjuk ki is ütötte rendesen. Az elsőnél, és az ismétlőnél is jól belázasodott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!