8 hónaposra mit adtok ilyen időbe?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 15:31
1/4 anonim válasza:
Hosszú ujjú body, hosszú felső, harisnya, nadrág , kiskabát(ez még nem a téli kabátja), sapka, sőt én tegnap a nagy szélben egy vékony sálat is tekertem a nyakára, és kötött tutyi a lábábra. Babakocsiban egy vékonyabb plédet is rakok rá.
2/4 anonim válasza:
Kezdem:bady,harisnya,pulcsi,téli kabát,és téli csizma.
Én így öltöztetem,de ha bealszik a kocsiba,be is takarom.
Jah,sapi.Természetesen.
3/4 anonim válasza:
Én még nem adok rá harisnyát. Akkor mit vesz fel télen?
Adok rá: hosszú ujjas body, melegítő nadrág, melegítő fölső, zokni, cipő vagy szélben cipő helyett vastag tutyi szerű zokni, őszi-tavaszi kabát, sapi. Ha úgy látom betakarom a lábát a babakocsiban vékony kis takaróval. Szélben mindig.
4/4 anonim válasza:
én sem adok harisnyát, ha autóval és nem babakocsival megyünk. Ma kocsival voltunk: ujjatlan body, vastagabb pulcsi, vastag kantáros farmer, bélelt anorák, vékony sapka. De anyukáméknál a panelben nagyon hideg van, ezért öltöztettem fel jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!