Mi van akkor ha nem kapja a baba a Vigantol cseppet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 14:27
1/6 anonim válasza:
Semmi!
Én az első lányomnál mindíg elfelejtettem:-(
Persze nagyon jó ha kapja és adni is kell neki, de nekünk semmi bajunk nem lett:-)
2/6 anonim válasza:
olvass utána! Írd be a keresőbe: D-vitamin hiány és meglátod, hogy nem játék... Persze, ha tápszert kap a baba, az eleve tartalmaz némi D-vitamint is, így ebben az esetben nem akkora gond... Ja! A csontképzést segítőszerepén kívül a D-vitamin az immunrendszerre is jó hatással van, azt is erősíti, így segít a fertőzések leküzdésében is.
4/6 anonim válasza:
na én pont ma akartam venni gyógyszertárba, erre beközölték, hogy országos hiány van belőle, és nem tudják mikor lesz! na mondom fasza. kb 1 hétig elég az ami itthon van, addigra remélem lesz!
5/6 anonim válasza:
Azért van hiány, mert a gyártó visszahívta a Vigantolt, méghozzá mert Németországban több panasz érkezett, hogy büdös, és a babák nem szeretik. Kiderült, hogy szennyeződést találtak benne, mert az egyik összetevő a cseppentő golyóból kioldott valamilyen anyagot, ezért lett szennyezett! Azt hiszem Origo-n olvastam 1 hete! Én szóltam a barátnőknek, hogy ne adják! Lányom 6hós, és rég nem adom neki, mert én is mindig elfelejtem, de semmi gond nincs! Anyatejes, meg már gyümizik és főzeléket is kap!
6/6 anonim válasza:
Melyik gyümölcsből vagy főzelékből kapja meg a babád a szükséges D-vitamint, nem akarok kötözködni, de egyikben sincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!