Hogyan szoktassam le az éjjeli felkelésről, és hogy tanítsam meg egyedül elaludni?
Nálunk régen a babakocsiba tologatás volt a menő az udvaron. Ez volt a tuti módszer, hogy aludjon. 35 fokban, esőben, télen, mindeg. De nem bántam, jókat aludt. Aztán persze meguntam.
Akkor jött a köv verzió, hogy mellé feküdtem a nagyágyba, nem foglalkoztam vele, és elaludt.
Amikor ez már ment, utána jött a kiságyba berakás.
Na akkor ordított, volt, hogy 20 percet is. De az ágyon már nem akart aludni, mindig meglógott.
Ez ment 2 hétig, amíg minden alvás egy hiszti volt, de aztán rájött, hogy ez van, és azóta alszik el egyedül.
És azóta ha fel is kel éjjel, nem kezd el üvölteni, hanem szépen visszaalszik.
Tehát az önálló elalvás nálunk összefüggött az éjszakai alvással.
Hallottál az Álomba ringató praktikákról?
www.kismamablog.hu
Van,akinek beválik,ott olvashatsz néhány hasznos tanácsot.
Egyébként az altatás nálunk sem egyszerű...
Nálunk a cici volt az altató 1 éves koráig, mikor napközben már nem szopott, akkor babakocsi.
Mikor már este-éjszaka sem szopott, akkor hozzám bújva aludt el. Át lehetne rakni a kiságyba, de hagyom inkább a nagy ágyban, az is van a szobájában, leesésbiztos. Így nincs semmi terror az alvás körül, most 16 hós, már napközben is elalszik összebújva. Visszaalvás megy egyedül éjszaka, ha nem jön fog. Próbáld a babakocsit (mi bent is használtuk), közben volt hogy a bebe tv-t nézte, nem érdekelt már engem sem csak aludjon valahogy cici nélkül. Nem szokott rá, ahogy érettebb lesz, úgyis változik.
Ha babakocsi nem megy, akkor nem nagyon tehetsz mást mint hogy hozzábújsz, és így el fog aludni némi sírás után szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!