Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egy másik szülő kérne...

Ha egy másik szülő kérne tőletek pelust, adnátok neki, vagy elhajtanátok?

Figyelt kérdés
Például strandon vagy játszótéren mert elfelejtettek hozni vagy elfogyott, és kérnének tőletek pelenkát, adnátok?

2022. dec. 16. 08:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi kaptunk, igaz, orvosi rendelésen, és valahogy akkor éppen nemvolt nálam, a full pisiset meg nem szivesen adtam volna vissza rá.Szerencsére nemis kellett. Én is bármikor segítenék ebben, miért ne tenném?
2022. dec. 16. 09:43
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Természetesen adnék. Ez tipikusan olyan, ami költségként apróság, viszont roppant kellemetlen, ha nem tudja cserélni az illető.

Az egy másik kérdés, hogy sosem kértek tőlünk, mert minden baba más méret, minden anyuka más márkára esküszik, szóval ezért az anyukák 99,9999%-a gondosan ügyel arra, hogy legyen elég pelenka, ha kimozdulnak otthonról.

2022. dec. 16. 09:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy adnék.
2022. dec. 16. 09:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy babás programon egyik anyuka kérdezte, hogy tud-e adni valaki egy pelenkát, mert elfogyott, vagy otthon hagyta, nem emlékszem pontosan. Mindannyian a pelenkárt nyúltunk reflex szerűen. Szinte egytől egyig mindenki akart adni. Meg se fordult a fejembe, hogy ne adjak.
2022. dec. 16. 09:57
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

Persze, adtam volna. Másodikkal mondjuk lettek volna akadályok, mivel ő moshatót használt.

Egyébként nem fordult elő. Se az, hogy nekem kelljen, se az hogy tőlem kérjenek.

Betétet már adtam idegennek.

2022. dec. 16. 10:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze! Bármelyik esetben adnék.
2022. dec. 16. 10:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, volt ilyenre példa. Apuka a kisfiával a bölcsiből hazafele megálltak a játszón egy kicsit, ahol voltunk mi is. A kisfiú bekakilt, de mivel nem készültek hosszabb időre maradni, nem volt náluk pelenka, kértek, én meg adtam. Nincs ebben semmi, mindenkivel előfordulhat.
2022. dec. 16. 11:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Adnék, adtam is, babauszodàban. Nem volt nàluk úszàs utàn, kérdezte, valakinél van-e méret.
2022. dec. 16. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kaptunk már így, elfelejtettem pótot betenni a strandolás utánra. Igaz eggyel kisebb méret volt, de hazáig kibírta benne a lányom. Én is adnék szívesen.
2022. dec. 16. 14:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, meg se fordul a fejemben hogy ne. Van akinek igen?
2022. dec. 16. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!