Tapasztalt babakocsis anyukák! GRACO vs. CHIPOLINO?
Nos arról lenne szó,hogy van egy 5 hónapos kisfiam,elég negy baba 72 cm,és 9kg.
Nem tudom eldönteni melyik babakocsit vegyem meg.Jövő hónapban venném meg,akkor ugye már 6 hós lesz.
1: [link]
2: [link]
Nekem nagyon fontos szempont,hogy szemből is tolhassam a babámat.Ezért nem tudom,hogy melyiket válasszam.Az elsőnél csak ugy tolhatnám szemből,ha a horddozóban ül,csak nem tudom,hogy 6 hós kora után bele fér majd e,és ha igen meddig???
De az szól az egyeske mellett,hogy használtan sokkal olcsóbban tudnám megvenni( kb.25-30 ezerért)
Második mellett az szól,hogy átforditható a tolókar,igy nem lenne problémám ezzel,de nem találok ebből,használtat,és csak ujjonnan tudnám megvenni 45ezerért!
Melyiket legyen???
Nem tudom eldönteni,hogy most vegyek egyet olcsóbban,és lehet bele sem fér majd a babám,vagy vegyek 20ezerért drágábban.
És mi van akkor ,ha 7-8 hósan felül,és elég lesz csak a sima sport rész,és a chipolinora kiadok 45ezret,és Graco ugyanazt tudja sokkal olcsóbban,mi legyen?????
DE ha megveszem,azonnal szeretném használni,nem akarok várni,amig felül a babám!ha esetleg valakinek van gracoja,nem mérné meg nekem,a hordozó hosszát???
Köszi előre is a válaszokat,és bocsi,ha kicsit zavaros lett!!!:)
A hordozóba nem fog beleférni a baád már semeddig sem. Nekem ekkora fiam és lányom volt ennyi idősen és egyiküknek sem volt már kényelmes a graco hordozója...igazából a lányomnak már 4-5 hósan se..ült volna fel benne folyton...
Én megértem h szeretnéd szemből is látni, így mi vettünk egy quinny buzz-t használtan 35 ezerért.
De most láttam a teszen 2 db pierre cardin ps692-t annk is megfordítható a vázon az ülése, az egyik 25 ezer a másik 30 egyik piros, másik kék. Olyat vennék.
Nekünk graco ultima Ts-es van, az eljétől, amire rá lehet rakni a hordozót,
De 5-6 hónaposan már kevesebbet használtuk rárakva, inkább akocsiban volt bekötve, félig fekvőbe,, amúgy meg 6 hónaposan felült lányom, azóta csak ült.
Magát hordozót az autóban 10 hós koráig használtuk, akkor, akkora nőtte ki hosszban(majdnem 80 cm volt) igaz ő csak abban az időben volt 9 kg.(amúgy ahordozó 13 kg -ig jó)
A babkocsit-18 hónaposan- még használjuk, én szeretem a Graco nagyon.
előző
Szerintem felesleges hordozós babakocsit venni, egyszerűbb egy 0-18 kg való gyerekülést kocsiba.
Vegyél egy dönthető sportkocsit.
Lehet hogy még előbb is felült, nekem a fiam is felült 8 hónaposan, pedig ő is nagy baba volt.
Jujjj,de elmentünk az erdőbe!!!!:)))))
NEM AUTÓSÜLÉSRŐL VAN SZÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CSAK SIMÁN A BABAKOCSIBAN VALÓ UTAZÁSRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amugy köszönöm az eddigieket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!