Milyen hercegnős nevek vannak?
Figyelt kérdés
Apósommal fogadtam Sényőn, végül ő nevezheti el így a kislányunkat. Mindenáron hercegnős nevet szeretne neki adni, de nem ismer hercegnőket. Segítenétek?2022. dec. 9. 21:44
11/32 A kérdező kommentje:
#9 Sényőn és a mi családunkban az a szokás, hogy a születendő
gyermeket férfiember nevezi el. Akkor is, ha az újszülött leány.
Mivel kezet ráztunk a fogadáson, így apósomat illeti meg a névadás joga. Sényőn az emberek szava szerződés.
2022. dec. 10. 08:57
12/32 anonim válasza:
Anna, Elza, Bella, Ariella, Auróra, Jázmin, Anasztázia, Szófia, Hófehérke, Cinderella (az utóbbi kettőt nem nagyon ajánlom), Tiana, Kiara, Diána, Szerena, Odett, Fióna
14/32 anonim válasza:
Jaj, kérdező, ne tetézd! Kérlek...Már fetrengek a földön a nevetéstől! XD
Amúgy itt lakok Sényő mellett, Nyíregyházán. A húgom meg Napkoron!
Egyszer meglátogatlak,komolyan!
15/32 A kérdező kommentje:
2022. dec. 10. 15:04
16/32 anonim válasza:
Elsősorban az anya dolga elnevezni a babáját. Apósod már adhatott nevet a saját gyerekének. A következő az lesz hogy elzavarjátok a gyerek anyját a háztól, ahogy bizonyos körökben szokás?
17/32 anonim válasza:
Látod! Ebben a kategóriában nem értik a tréfát. Gyere vissza szerintem az Állatok kategóriába.
18/32 anonim válasza:
Auróra(Csipkerózsika)amikor terhes lettem mindenképpen ezt a nevet akartam adni a babámnak...Aztan vegul nem lett Auróra mert fiam lett 😁
19/32 anonim válasza:
Családom fele sényői, én meg turai vagyok, de ilyet nem hallottam életem 34 éve alatt.. 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!