Milyen hercegnős nevek vannak?
Bármelyik név után mondhatja, hogy hercegnő. 🙄
Amúgy meg wikipédia: hercegnők.
Ha nem tudja, milyen egy hercegnős név, akkor miért akar olyat adni?
Egyébként keressen rá a Disney hercegnők listájára.
Jázmin, Bella, Auróra, Anna, Elza, Szófia, Hófehérke (asszem adható név de nem biztos), Anasztázia, Denerisz (nem hercegnő de azért ideveszem...xD), Diána (Diana hercegnő után) nekem ennyi jutott eszembe ami hercegnők után van
Illetve pluszban azok a nevek amiket én tartok hercegnősnek: Elizabet, Mia, Georgina, Tália, Olívia, Zelda (igen adható név), Maja
Hát kérdés, hogyan definiáljuk a hercegnős kategóriát.
Ott vannak a Disneys nevek: Anna, Anasztázia, Auróra, Ariel/Ariella, Bella (Belle ugye nem adható így), Ella, Elza, Jázmin.
Aztán ott vannak a különböző barbihercegnős mesékből a nevek: Annaliza, Annika, Brietta (ha ez adható nem tudom) Erika, Elina, Lilla, Odett, Vanessza
Aztán vehetjük a mai modern hercegnőket pl a GOT és a HOTD-ből: Denerisz, Helena, Léna, Rella (Rhaellaként nem adható)
Tényleges hercegnők/ királynők: Alexandra, Beatrix, Diána, Elizabet, Viktória
4! Nem olvasod az Állatok kategóriát. Ott havonta jönnek a hülye Sényős kérdések.
Csak ott már unjuk a kérdező "humorát".
Ezért átjött ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!