Mikortól élvezted a babával az életet? Gondolok arra, hogy nem sírt annyit stb.
3 hónapos kora után már nem bőgtem, és akartam felkötni magam. A kötődés is ezután jött. Kicsit elhúzódott a baby blues...
Vannak hullámvölgyek, de általánosságban elmondható, hogy ahogy nő, egyre több örömet okoz, nem mondom hogy sokkal könnyebb lesz, de máshogy nehéz. A hisztik fele annyira se zavarnak, meg őrjítenek meg mint a 4.trimeszteres egész napos üvöltések, meg hogy soha nem aludtam.
Most már egész jól alszik, kommunikál, játszik, ha nagyon nagy az agymenés, nézhet mesét és én meg tudok kávézni egyet. Dolgozok, bölcsiben van, nem vagyok bezárva meg nem az a felnőtt program hogy kimegyünk sétálni.
Összegezve: 3 hóbapos kora után lényegesen jobb volt, de igazán élvezetes olyan 1,5 éves kora után lett.
8 honapos még mindig 6milliószor kel éjszaka, még mindig utálja az autózást és a babakocsit… születése óta csak velem alszik …. Atombomba is robbanhat mellette semmi na de, ha én megmozdulok 😂egy hónapja mászik szóval visítva sírva mászik utánam 😅 mivel kénytelen voltam eddig az apró örömökkel beérni így onnan, hogy nevet kacag, így van pozitív vissza jelzés az erőfeszítésemre 😅 de mindig reménykedek, hogy na majd ha fel áll ….😂 talán, ha elkezd beszélni illetve megérteni dolgokat.
( azért az elején nagyon “irigykedve” néztem azokat az anyukákat akik babakocsit tologatva kávézgattak stb … meg egy alvásidőbe kitakarítottak hát én nekem arra esélyem se volt dee lett mosogatógépem 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!