Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire stabil anyagi és...

Mennyire stabil anyagi és egyéb körülmények közé vállaltátok a babát? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36 vagyok, a lakás az enyém és max. gyed-et kapok. Most szűkösebben élünk, mint amikor dolgoztam. Párom változóan keres, hol átlagosan, hol kevesebbet. Azért rossz, hogy be kell osztani, évek óta nem kellett ennyire odafigyelnem, hogy mit veszek meg. Párom van egy öreg autója, nekem nincs.
2010. szept. 30. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

mi teljesen jól álltunk férjem egy cégvezető..szüleink milliárdosok..és a csöppségek ikrek lettek:) most vagyok 22 párom 26:)

csajok 2:)

2010. szept. 30. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:

18:50

Mi nem teszüknk félre, inkább feléljük, elutazzuk, házra is költünk. A kaján sem spórolunk, nem akarok egész életmben sz@rt enni, hogy örg koromban legyen a spájzban eldugva 1 milliónk:-)))

Mondjuk ez az év egy kicsi szűkös volt, csak 5 nap nyaralás jutott, de lesz ez még jobb.

2010. szept. 30. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
31 voltam, a férjem 32.Van közös panel lakásunk,egy öt éves autónk.A férjem az építőiparban alkalmazott, én köztisztviselő.Ha nem lett volna biztos anyagi háttér, nem vállaltuk volna még.
2010. szept. 30. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Én 33 voltam, férjem 34, amikor elkezdtünk próbálkozni.Autó, ház, félretett pénz, stabil munkahely is volt már akkor.

Két év kellett a babához, hogy jöjjön.Most legalább nem kell azon gondolkozni miből éljünk.

A köv. életemben azért 10 évvel korábban fogok szülni:)

2010. szept. 30. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
37 évesen szültem, 33 voltam, mikor férjhez mentem. Rögtön nem akartunk gyereket, a férjem költözött hozzánk le vidékre Pestről, munkanéllküli lett másfél évig. aztán talált munkát, beindított egy vállalkozást. megtakarított pénzünk nem volt, így a havi törlesztéseket és a rezsit az én fizetésemhez igazítottuk, mert nekem van biztos állásom. a babára 2 évet vártunk, csak a babakelengyére volt pénzünk. úgy beszéltük meg, ha kell visszamegyek dolgozni, de szerencsére a vállalkozás megy, így szépen törlesztgetünk, csak 4 órába megyek dolgozni januárban, hogy ne legyek háztartási robot, most tudtunk venni egy másik autót (használt)...szóval az én munkám, fizetésem volt a biztosíték, de szerencsére nincs szükség rá. a lányunk 8 hónapos
2010. szept. 30. 21:11
 17/17 anonim ***** válasza:
23 vagyok, a párom 24, a pici 6 hós. Van saját ház, ill. autó is, de sajna ez mellett sok a törlesztő a házra is. A párom 75-80 körül keres, és a családi p.-kal együtt kapok kb én is ennyit, vagyis egészen pontosan 72. A rezsink kb havi 30 000, a hitel 63 000(37 000-tel kezdtük ).Kb 20-25 000 marad a kajára egy hónapban, a kicsire is kb egy 10. Nem élünk fényesen, de boldogok vagyunk.
2010. szept. 30. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!