Mennyire stabil anyagi és egyéb körülmények közé vállaltátok a babát? Hány évesek vagytok?
28 voltam, amikor az eslőt szültem, 37 amikor a másodikat.
volt illetve van egy régi családi házunk, volt/van autónk.
Amikor az elsőt szültem, csak gyes-t akaptam, mivel a minmálbér gyed-je kevesebb lett volna (2000-ben), amásodiknál majdnem max gyede-et kapok.
(már közalkalmazott vagyok)
Az elsőnél párom jól keresett, de keveset volt itthon most vállakozó, és sok kintlévőség, bár nem panszkodhatunk.
Jut nyaralásra, síelésre.
Szia! 25 évesen szültem meg a kisfiam. Teherbeesésem előtt 7 hónappal diplomáztam, utána fél évet dolgoztam (pszichológus vagyok, egy családsegítőnél voltam). Sajna a várandósságom alatt az első hónaptól feküdnöm kellett végig, mert volt egy haematoma a méhemben, ezért nem dolgozhattam tovább.
A kedvesem hangmérnök, nyáron, amikor szezon van, jól keres, de a tél nem túl fényes, elég nehezen jövünk ki. Albérletben laktunk, egy szobásban, szülés előtt költöztünk át egy nagyobb albiba.
Nem volt tervezett baba, de minden összejött eddig, amire szükségünk van!:) Nem szenvedünk hiányt semmiben, nagyon boldogok vagyunk, h. lett egy ilyen kis csodánk!
1O hónapos kis Bajnok anyucija.
32, 1. gyerek, 34 2. gyerek. Azért ilyen kicsi a korkülönbség, mert nem akartam 40 évesen szülni. De előbb el kellett volna kezdeni, elég nehéz így.
3 éve megvolt már a házunk, kocsink, de még mindig van mire költeni, ezért vártunk még. Aztán azt mondtam, hogy ha arra várok, hogy minden meglegyen, sosem lesz gyerek. Úgyhogy belevágunk, szerencsére elsőre összejött mind a 2. Sajnos elég frusztráló, hogy nincs semmire pénz, pl. tetőt kéne cserélni, a melléképületek (garázs, pince) még felújításra szorulnak. De majd ha visszamegyek dolgozni.
29 éves vagyok, a férjem 32. Lakás deviza hitelre és egy 15 éves autó. Viszont amire figyeltem, hogy jó munkahelyről menjek gyed-re. Szerencsére sikerült és vissza várnak!
A kislányom 7 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!