Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok először...

Mikor hagytátok először otthon a babát huzamosabb időre? Hogy alakult a dolog, ki hogyan viselte?

Figyelt kérdés

10 napos a kislányunk, holnap a férjemmel lesz durván 2 órát.

Igazából egy kis bátorítást szeretnék, hogy minden rendben lesz, nem lesz gond stb, mert eléggé izgulok, hogy hogy fogja/fogjuk viselni.

Anyukám szerint én rosszabbul fogom viselni, mint a baba, mert ő valószínűleg aludni fog végig, amíg nem leszek itthon.

2022. dec. 1. 15:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%
Soha nem maradt itthon senkivel. Majdnem 3 volt mikor ketten mentek 40kmre mamahoz.
2022. dec. 1. 16:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

1 hetes volt, én is nagyon izgultam, de menni kellett varratszedésre. Apja előtte mindent szépen begyakorolt. Sőt jobb is volt a legtöbb mindenben mint én :'D Tápszeres volt a fiunk bár akkor még próbálkoztam szoptatni is.

De semmi nem volt, sőt, utána sokszor el kellett mennem ügyet intézni (pld. Taj kártyáját elkeverték a gyereknek, férjem nem magyar) és csodásan elvolt az apjával, most 1 éves és sosincs gond belőle, ha egy délutánra kiszakadnék én is, imádják egymást.

Minden rendben lesz!!!! :)

2022. dec. 1. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A baba remek kezekben lesz a szerető apukájával. Inkább neked lesz nehéz lelkileg az első alkalom
2022. dec. 1. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Második gyerek, most öt napos korában hagytam egyedül az apjával egy órára mert vittem játszóra a nagy mozgásigényű nagyfiamat. Persze mi már mindketten rutinosak vagyunk, első gyereknél még én is féltem ezektől a dolgoktól, meg a férjem is, de 10 nappal császár után nem volt más választásom, minthogy elmenjek varratszedésre, és otthonhagyjam vele a kicsit. Nem volt semmi gond. A hat hetes kontroll idején meg anyukámmal volt kb 2 órát.
2022. dec. 1. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:
7 honapos,nem hagytam meg egyedul,persze csak azert mert nelkulem nincs el...muszaj szem elott lennem mert ha nem mar megy a siras.
2022. dec. 2. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!