Mikor hagytátok először otthon a babát huzamosabb időre? Hogy alakult a dolog, ki hogyan viselte?
10 napos a kislányunk, holnap a férjemmel lesz durván 2 órát.
Igazából egy kis bátorítást szeretnék, hogy minden rendben lesz, nem lesz gond stb, mert eléggé izgulok, hogy hogy fogja/fogjuk viselni.
Anyukám szerint én rosszabbul fogom viselni, mint a baba, mert ő valószínűleg aludni fog végig, amíg nem leszek itthon.
1 hetes volt, én is nagyon izgultam, de menni kellett varratszedésre. Apja előtte mindent szépen begyakorolt. Sőt jobb is volt a legtöbb mindenben mint én :'D Tápszeres volt a fiunk bár akkor még próbálkoztam szoptatni is.
De semmi nem volt, sőt, utána sokszor el kellett mennem ügyet intézni (pld. Taj kártyáját elkeverték a gyereknek, férjem nem magyar) és csodásan elvolt az apjával, most 1 éves és sosincs gond belőle, ha egy délutánra kiszakadnék én is, imádják egymást.
Minden rendben lesz!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!