8 hetes most a fiam, elmentem a 10 percre levő boltba vásárolni, nagyon vártam már hogy picit kizökkenjek a négy fal közül . Hazafele sírtam hogy nagyon hiányoznak a Férjemmel együtt .
2022. dec. 1. 15:14
2/15 anonim válasza:
Bekerültem a sürgősségire, amikor 3 hetes volt a lányom, bent töltöttem kb. 5 órát. Addig anyukám és a férjem volt vele, nem volt semmi gond. A lefejt tejet megitta cumisüvegből, és aludt. Szerencsére nagy baj nálam sem igazolódott, hazaengedtek, nagyon feszült a mellem, mire hazaértem, alig vártam, hogy szoptathassak.
2022. dec. 1. 15:15
3/15 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond. Apukának is bele kell jönni a dolgokba, az ő gyermekebe is, biztosan nagyon vigyázni fog rá! Ahogy anyukád is mondta, valószínű alukálni fog az idő alatt. Ha nem, azt is valahogy meg kell oldani az apukának. Bízz az édesapában, neked lesz rosszabb, a picinek gyorsan eltelik 10 naposan 2 óra!
2022. dec. 1. 15:16
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!! :)
Az az igazság, hogy a férjem már belejött a baba körüli dolgokba, mert mindent vagy együtt, vagy felváltva csinálunk (itthon lesz velünk most januárig). Szóval nem esik kétségbe, ha pelenkát kell cserélni, öltöztetni kell, etetni vagy altatni, de még nem voltak nélkülem egyáltalán.
2022. dec. 1. 15:19
5/15 anonim válasza:
A kezdetektől fogva. 9 napos a lányom, 2 naponta kell visszamennem a kórházba vaspótlásra, 1-1,5 óra míg lecsöpög, ide nyilvan nem viszem magammal. Otthon van az apjával
2022. dec. 1. 15:21
6/15 anonim válasza:
Pénteken született, vasárnap mentünk haza, hétfőn kellett visszamennem varratszedésre, olyan 4 órát lehettek hármasban (a nagy 2,5 volt), nem volt semmi gond
2022. dec. 1. 15:25
7/15 anonim válasza:
5 napos volt mikor varratszedésre mentem. A férjem vitt el így anyum volt a kicsivel. Kb 3 órát voltunk. Szinte végog aludta. Akkor kezdett sírni mikor már a kabátokat vettük le
2022. dec. 1. 15:29
8/15 anonim válasza:
4 hetes volt, mikor elmentünk kb. 1,5 órát bevásárolni, a nagyszülőkkel volt. Szinte végig aludt, semmi nem volt :D
2022. dec. 1. 15:30
9/15 anonim válasza:
Kéthetes korában kellett mennem hegkontrollra, akkor. Nagyszülők + apuka vigyázott rá :)
2022. dec. 1. 15:33
10/15 anonim válasza:
3 evesen, de en egyedul nevelem, es csalad sincs. 3 evesen ment ovodaba, akkor volt eloszor nelkulem.
Kerdezo, az apja is kepes ellatni, semmi baja nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!