Mikor lesz el huzamosabb ideig a baba hason vagy a játszőszonyegen? Állandóan kézbe sírja magát és ott nézelődik. Attól félek hogy lemarad a mozgásban. (9 hetes)
Bőven van még ideje.. pontosan nem emlékszem, hogy a fiam hány hónapos (!) volt, mire megmaradt úgy, de nagyon sokáig Ő sem szerette, állandóan sírt.. aztán egy idő után megtetszett neki és nagyon ügyes volt.
Nincs olyan, hogy lemarad! Saját magához képest kell fejlődjön!
Sok boldogságot nektek :)
Tegyél a szőnyegre érdekes dolgokat, amiket nézegethet, mozgathat. Babageometria, érdekes hangot kiadó tárgyak.
De azzal sincs gond, ha ennyi idősen rajtad van, még fejletlenek az érzékszervei, te vagy az egyetlen biztos pont az életében egyelőre.
Még csak 9 hetes..
Majd 3 hónapos kora körül amikor lát is rendesen az orra hegyétől tovább,esetleg :D
Nekem talán a 9. hét vége felé kezdett el tovább rajta lenni. Most 11 hetes, elnézeget talán már 20 percig. Most már igazán látni, hogy nézi a játékokat.
Hason nem igen szeret lenni még, pedig egyre ügyesebben tartja a fejét.
De még mindig nagyon szeret kézben lenni. Nagyon élvzi, hogy sétálunk a szobában.
köszi a választ! Van, hogy elnézelődik nekem is a játszószőnyegen. Viszont utána elkezd sírni és irány a séta :)
És nem tudom ezen kívül hogy tudnék szórakoztatni egy ekkora babát. Néha énekelek stb, de egy idő után akkor is pattanni kell sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!