Ha adtok/vesztek bébiholmit aukciós oldalon, megnézitek iwiwen h ki az illető?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 13:54
11/17 anonim válasza:
De a neve csak akkor derül ki, ha már megvetted a terméket, nem? Így hogy tudsz rákeresni az iwiw-en? Egyébként ez még nekem soha nem jutott eszembe:-)
12/17 anonim válasza:
Van, aki beírja a felhasználónevét becenévbe.
13/17 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdést is h miután megtudtad a nevét.
2010. szept. 30. 14:50
14/17 anonim válasza:
Sosem jutott eszembe. De ha a tranzakció rendben megköttetett, akkor tök mindegy. Én egyébként nem is vagyok fent az iwiw-en, nem szeretem, ha idegenek nézegetik az adataimat.
15/17 anonim válasza:
Személyes találkozó előtt mindig megnézem. Tudjam kit kell figyelnem!
16/17 anonim válasza:
Utolsó jó tippet adott, sokszor veszem át szemèlyesen a rucikat, legközelebb tudom majd kit keressek, várják:)
Egyébként nekem mindeggy ki adja el a rucit, úgyis kimosom kivasalom! Na meg annyi mindent veszek neten, gyerek mellett nincs időm vásárolni meg nézegetni az eladót!
Ha meg már leütöttem a terméket, nem mondom vissza amiatt mertvnem szimpatikus az eladó, cagy nem mondom vissza mertvnem tetszik a vevő!
17/17 anonim válasza:
Én is mindig megnézem. :-) Csak akkor nem találom ,ha az illetőnek tucatneve van. Pl.: Kiss Zoltán vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!