Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig "egészséges" beleszólni...

Meddig "egészséges" beleszólni a mamának?

Figyelt kérdés

Sajnos velük élünk,remélhetőleg nem sokáig. 9 hós babám van...kiegyensúlyozott nyugodt baba.

Mindenbe beleszól a kedves mama....miért ezt eszik, miért ilyenkor eszik, éheztetem a gyereket (rászoktatta a nasit nasivalra én nálam nem ette meg a répafőzi,amit tudom, hogy szeretett...jó nem kell akkor így jártál nem kapsz mást...gondoltam korábban fog majd enni kérni akkor majd megeszi...de adjak neki joghurtot....félrenéztem már neki is adta...mivel én éheztetném őt. Gonosz vagyok, ha a tápszert naturan adom neki nem kakaóporral (időben leszokott a tápszerről akkor adtam neki bele kis macikávé vagy kakaót, de ahogy visszaszokott a tápszerre megint csakí így adom neki amiért hallgatom nap mint nap....de ha szólok...rögtön milyen gonosz vagyok velük.....de az én döntéseimet mindig semmibe veszik...mert ők jobban tudják.....de így a gyerek nagyobb lesz ő is pont szari fog rám amit mondok neki...nem igazam van?

2010. szept. 30. 12:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm a választ...a beszéd sajnos nem sokat ér....
2010. szept. 30. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!