Mikortól ihatnak rendes teát a babák?
Kedves Utolsó!
Ez jó ötlet, köszi!
Az anyáink hibáihoz meg csak annyit tennék hozzá, hogy természetesen én is a legjobbat karom a gyerekemnek, még véletlenül sem akarom, hogy kárt tegyek a szervezetében! De honnan tudod, hogy mi mindent jól csinálunk???
Egészséges felnőttek vagyunk, legalábbis én az vagyok, a férjem is, anyukám is, nagyim is és sorolhatnám tovább, pedig anno biztos nem lógattak borostyánköves nyakláncot a gyerek nyakába a fogzása volt, vagy macskagyökeret, vagy mit... Mégse emlékszünk arra, hogy de borzasztó volt nekünk. Én is vettem Dologélt a fiamnak, be sem engedi keni az ínyét (márha épp a fogzást említetted).
És mindent próbáltam úgy csinálni, ahogy azt a mostani anyukáknak írják. Csak néha belegondoltam abba is, hogy akik ezeket az okosságokat hangoztatják, azok a saját gyerekeikkel biztos nem így csinálták.
Mindegy, nem is ez a kérdés. Bocsánat, ha elragadtattam magam, lehet rám is zúdítani a hideget!
Szia!
SZERINTEM a másfél éves kisfiad nyugodtan ihat néha - néha a Ti teátokból, ha nem erősre főzitek. (Azt mondjuk nem tudom, hogyan készititek a teát, én nagyon "napközisen", 1 filterből legalább 1 litert főzök, igy igencsak hig.)
Ha pedig a koffeint emlegetjük, megjegyezném, hogy a kakaó meg a csoki is tartalmaz, mégsem szoktak belőle nagy problémát csinálni az anyukák ...
Persze, mi sem biztos, hogy mindent jól csinálunk, csak arra akartam utalni, hogy legalább azt ne ismételjük, amiről már kiderült hogy nem jó.
A kakaótól meg a csokitól meg elég sok gyerek nem normális, csak szét kell nézni, ettől van annyi "hiperaktív" kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!