Meddig ártalmatlan a sok bukás, és mikortól reflux?
Nekem azt mondták hogy akkor káros ill reflux ha nem hízik a baba....
Valószínű hogy télleg a sok mozgástól jön vissza neki, hisz gondolj bele ha hullámvasut elött eszed tele magad akkor tuti kiadod a kaját.
Szia!
Nálunk is ugyanez a helyzet, ráadásul a kisfiam 2,5 hónapig nem hízott egy dekát sem, így a mi dokink beutalt a Heim Pálba, ahol csináltak UH-t és semmi baja! Voltunk a gasztroenterológián is pár napja, vettek tőle vért és majd kiderül, hogy van-e vmi komoly, mert a tejes dolgoktól (túró, joghurt, tejpép) kiütéses lesz és a gasztros doki szerint a 2 között lehet összefüggés.
Nov-ben lesz 1 éves és még majdnem minden kaja után bukik, teljesen mindegy szinte, hogy mit eszik. Ha csak kenyeret, akkor is. Elég egy hirtelen mozdulat, pl. ülésből előrehajol és tacccccccs... :)
A nagyobbik fiammal is ez volt, akkor azt mondták, hogy majd 1 éves korára kinövi, hát ő olyan 1 és 1,5 éves kora között hagyta csak abba.
10.50-es vagyok.
Amit a 10.58-as válaszoló írt, az tényleg használ, de sokszor akár 3 órával evés után is képes bukni a drágám!
Ráadásul tökre szeret a praclijaival belemászni és hangosan kacag, amikor megyek felé a papírtörlővel :)))))
Szóval túl kell élni, pár hónap múlva már csak egy rossz emlék lesz, ezzel szoktam nyugtatni magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!