Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Értem én,hogy fogzik,mozgásfej...

Értem én,hogy fogzik,mozgásfejlődik,de 10x kelni éjszaka?minden éjjel? Nem bírom már.

Figyelt kérdés

3 gyerekem van,tehát láttam én már mindent….a középső se volt semmi,de a 3.bébi kiakaszt éjjel! Szoptatom,igény szerint, 6,5 hónapos, van napirendje, tudja mi következik miután. Hozzátáplálom, napi 2x eszik főzeléket,gyümölcspépet.

Mászik 2 hete, már feláll a kiságyban….kissé korainak tartom a mozgását, bár a középső is ezt csinálta.

Akinek hasonló a babusa, ott van alvás éjjelente? 3 gyerekkel kezdek végkimerülni.

2022. nov. 25. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is tápszeres volt, 3 hónapos korától nem kért éjjel tápot, hiába kínáltam. Mégis ébredt sokszor. Nálunk olyan 6-9 hónapos kora között volt a legrosszabb. Mikor hosszabb ideig altattam, mint amennyit aludt. A legrosszabb 8 hónaposan volt mikor egy óra altatás után 5-10 percet aludt mielőtt újra ébredt. Lényegében amint párnát ért a fejem már sírva ácsorgott a kiságyban. Teljesen kivoltam...
2022. nov. 26. 09:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg minden tápszeres ismerősöm ugyanúgy éjszakázik és a szopisok alszanak, mégsem hiszem hogy a szopisok átalusszák. Ez szimpla genetika vagy alvós babád lesz vagy nem.
2022. nov. 26. 09:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 4 hosan kezdte az éjszakai sűrű felsírást, akkor kezdett el forogni. Most 8 hós és nem állunk jobban.
2022. nov. 26. 14:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Minden szavatokat koszonom!

Nekem az a gyanum,hogy az igeny szerint szoptatottak nem ugy alszanak, mint a szigoruan 3 vagy 4 orankent etetett babák. Ez az etetes egyszerubbnek tunt,de ezzel a folyamatos ebredesekkel nem szamoltam. Nemcsak cicit kér,hanem engem, mindig. Keres. Egy hangja nincs,ő nem sir, csak elkezd kepeszteni, maszni….elvergodik 10-20 percet is felalomban, de azt se bírom. Magam melle veszem,akkor is kel. Ha visszapakolom a kiságyba,akkor is.

Amit irtatok,az alspjan megtápizom 1-2 korul,mikor felkel. Csak annyira faradt vagyok már,hogy egyszerubb magamhoz venni vagy cicire tenni ,csak aludjon…..erom sincs kimenni a konyhaba es villamgyorsan tapit keverni. De most megprobalom. Hatha nyerek vele 1-2 orat.

2022. nov. 26. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, majd leírod légyszi

, hogy lett e változás, kipróbáltad éjszaka a tápszert?

Ugyanez van nálunk is ,1,5 óránként kel a kislányom, én is ki vagyok merülve.

6-7 hónapos koráig aludt szépen, aztán jött a fogzás, mozgásfejlődés, szepa és nagyon rossz éjszakáink vannak.

Már arra is gondoltam, mi van ha nem telíti el az anyatej és tápszer kéne neki 1-2 körül éjszaka.

2022. dec. 3. 20:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia! Hàt nincs sok javulas….nem birok egyszeruen kimenni hajnalban tapit keverni….mert addig felhergeli magat es orditani kezd,onnantol kezdve pedig kuzdelem etetni uvegbol, nem is akarja egyaltalan…. Tehat mellre teszem.

Napi 2x eszik fözeléket/gyümölcsöt. Ezzel mintha jobban tele lenne, kepes 160-190 eket is megenni/adag. Aztan mar csak ráiszik anyatejet egy-két óra mulva. Igy kicsit konnyebb.

2x probaltam ejjel a tápit,de vagy nem fogadta el, vagy ivott vagy 30-at, azzal nem voltam kisegitve….. ugyanugy kelt.

Kínomban homeopatiat kezdtem hasznalni. Elsö gyerekemnél hasznalt. Gondoltam, ujra megnézem. Mintha kicsit a Calmacare-tol jobb lenne. Nem hajnal 1-től kel óránként/masfel orankent, hanem mondjuk 3-tol….. ez sem vicces.de egy fokkal jobb. Es nappal is mintha nyugodtabban aludna es nemcsak fel orat….

2022. dec. 17. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Sziaa, erdeklodnek, hogy javult a helyzet azota?
2023. máj. 20. 03:01
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia:) Elmúlt egy éves. Már 1 hónapja jár. Ahogy a járás elindult,szerintem jobb lett. 10 hósan befejeztem a szoptatást,akkor már kezdte elfogadni a tápszert,így szépen lecseréltem magam üvegre. Ez meghozta az áttörést és szépen aludt mostmár akár reggelig is. Mostmár nagyon ritkán kel fel éjjel.

Sokat eszik amúgy. Megeszi az adagjait,aztán még kér a miénkből. Szerintem egyszerűen éhes volt,olyan mint egy feneketlen bendő! Így,hogy már lényegében bármibe beleehet,megoldja a plusz kaloria igényét magának a kis Micimackó:)

2023. máj. 21. 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

2 evesen kapott egy hazikoagyat es fix kulon szobat a lányom, azota atalussza az ejszakat este 8tol reggel 7ig. Azelotti ejszaka is még 3-4x kelt, es sirt is. 😊

2024. jún. 29. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!