Normális, hogy éjszaka megtellik és átázik a pelus?
11 hónapos a kisbabám, mostanában többet is iszik, de eddig minden felkeléskor cseréltem csak a pelust, most pedig éjszaka is kell, ha nem akkor átázik a pizsamája is.
Normális hogy éjszaka is ennyit pisil vagy felfázhatott?
Nem lehet, hogy más típusú pelust kellene ráadni? Nálunk is minden kifolyott éjjel, de nappal is, amíg hagyományos pelust adtam rá. Azóta nincs baleset, hogy bugyipelust használunk. Nem csúszik félre neki se napközben, sem éjjel.
13 hós a lányom,10 hós volt, amikor váltottunk.
11hónapos a lanyom, 2x cserélek rajta éjjel.
Hiába próbáltunk ki vagy 10féle pelust (köztük bugyipelust is, az még annyit sem bírt) egyik sem bírta ki az éjszakát.
Nappal is max 2óránként cserélek, különben folyik ki.
Igaz, nekem extra sokat ivó (napi kb 2l) lanyom van.
De fiam, aki jóval kevesebbet ivott anno, neki is amíg nem lett nappalra szobatiszta, 1x kellett éjjel is cserélni. Ahogy nappalra szobatidzta lett, onnan vírt ki 1 éjszakát a pelus.
Eggyel nagyobb méret kell neki éjszakára. Nő, a hólyagja is. Ha nincs rossz kedve, nem szokatlanul szúrós szagú a viezelet, nincs láza, én nem gyanakodnék felfázásra.
Persze megkérdezheted a gyerekorvost ha aggódsz de nálunk kb 6 hónapos kora óta eggyel nagyobb pelus kell éjjelre (igaz az enyém alapból nagyon pisilős baba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!