Baj, hogy 2 hetesen meg semmire nem figyel?
Figyelt kérdés
Gondoltam normalis de ma a vedono megijesztett.
Nezelodik de pl arcokat nem kovet, kontrasztos babakonyvet nem kovet, ha hasra teszem es zorgetek elotte vmiert nem probl meg arra emelni a fejet
Ez gond lenne? Nem nagyon pici meg ezekhez?
2022. nov. 24. 19:52
1/12 anonim válasza:
2 hetesen nem gond, 2 hónaposan már az..
2/12 anonim válasza:
Igen, én már két hetesen folyékonyan beszéltem és kínaiul tanultam!
3/12 anonim válasza:
Dehogy. Két hetesen még szinte avval sincs tisztában, hogy külön test lettetek. Az egyetlen gondolata a tej. Ráér még ezekkel a dolgokkal.
4/12 anonim válasza:
Ne zörgessél előtte semmit, hagyd azt a szerencsétlen gyereket, hadd nézelődjön nyugiban, a saját ritmusában és arra, amerre ő szeretne. Tedd le a földre / játszószőnyegre és gyönyörködj benne! És pihenj még te is, két hete szültél. Nyugalom.
5/12 anonim válasza:
Borzalom miket elvárnak egy 2 hetes babátol. Nekem most 5 hetes a kislányom kb most kezdett nézelődni csak ugy komolyabban. 2 hetesen max a hangom felé figyelt
6/12 anonim válasza:
5-ös, nyilván, eleve két hetesen még kb alig lát valamit... Nem értem miért kell b*sztatni az újszülötteket.
4es voltam
7/12 anonim válasza:
Hát nekem 2 hetesen az inkubátorban voltak szondaval. Szegénykéim sok mindenre nem figyeltek.
8/12 A kérdező kommentje:
Hat o a hangom fele se figyel
2022. nov. 25. 02:40
9/12 anonim válasza:
2 hetesen semmit sem kell még csinálnia.
10/12 anonim válasza:
2 hetesen még azzal vannak elfoglalva hogy megszokják hogy idekint vannak, esznek, alszanak, sírnak. Kislányom 3 hetesen kezdte el figyelni az arcomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!