10 hetesen már nyúlnia kellene a játékokért?
Egyik barátnőm kicsit megijesztett hogy az ő kislánya ilyen idősen már megfogta a játékokat, nyúlt értük. Az én kisfiam csak nézi őket a játszószőnyegen, vagy a csörgőt is, ha a kezemben van, nevet rájuk, szóval tetszenek neki, de nem nyúl értük. Ha a tenyerébe rakom rászorít egy pár másodpercre, de csak úgy mint az ujjamra, nem tudatos neki. A keze gyakran van a szájában, szóval valószínű már felfedezte a kezét.
Szerintetek el van késve? Nektek mikor kezdte a babátok?
Á, csak te is a "bezzeg az én gyerekem már fél évesen atomfizikából diplomázott"-szindróma áldozata lettél.
Ne hallgass az ilyenekre; az ég világon semmi baja nincs a kisbabádnak.
3-asnak és 4-esnek nagyon igaza van (persze az első kettőnek is)!
Hasonló okokból legyél óvatos a kismamás FB-csoportokkal is!
Egy jo tanacs.
S O H A ne hasonlitsd a gyereket mashoz.
Nem, nem kell nyulnia.
A szomszédban van egy anyuka, akivel 1 nap különbséggel szültünk. 11 hetesek most a babáink.
Az övé nem hogy tartja a fejét hason, de át is fordul hasról hátra. Elképesztően erős kiscsaj.
Az én fiam épp hogy csak emelgeti a fejét hason. De ő meg pl megállás nélkül "magyaráz", és már nagyon korán mosolygott is.
Nem szabad összehasonlítani őket. Én sem azért írtam le, csak hogy lásd, tényleg minden baba más és más. Az egyik ebben jó, a másik abban. Az egyik így fejlődik, a másik meg úgy. Aztán majd szépen utolérik egymást mindenben, és mindegyik csinál majd mindent. Szépen, a maga idejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!