Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hetesen is van valami...

8 hetesen is van valami növekedési ugrás vagy más ilyesmi amiről nem tudok?

Figyelt kérdés
Ennyi idős a babám és teljesen felborult minden. Pár hete nagyon szépen beállt egy nekem is kényelmes rendszer: evett, nézelődött, kicsit szórakoztattam és aludt. Ezzel nagyon jól lehetett tervezni. 2 evés között 3-4, éjszaka akár 5-6 óra is eltelt. Tegnap éjszaka óta viszont 2óránként, ma éjszaka óta pedig 1,5óránként kel és kér enni. Ha nem kap, bármit csinálok úgy üvölt mintha kínoznám. És rögtön ezzel kezdi, nincs már meg az a pár perc nyöszörgés előtte. Illetve eddig ha letettem aludni, akkor nem ébredt fel, most viszont ha csak megmozdulok alatta felébred és nyűgös és sokkal tovább tart elaltatni mint előtte.
2022. ápr. 6. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindenre magyarázatot találni. Ő egy csecsemő, aki folyamatosan változik. Mire beáll egy rend és kezded megszokni, mindig jönni fog valami új, jobb ha hozzászoksz.

Egyik ismerősöm mániája mindenre magyarázatot keresni, most növekedési ugrás, most fogzás, most szeparacios szorongás, most alvásborulás....stb.

Légy türelmes, és alkalmazkodj a babád igényeihez, nem kell mindennek nevet adni.

2022. ápr. 6. 12:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor fogadjam el hogy ez az új rendszer és ne is reménykedjek abban hogy hamarosan visszaáll az előző?
2022. ápr. 7. 03:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző általában nem áll vissza, de majd jön egy új. Mire megszoknád ezt. Akkor lesz hosszabb ideig állandó, mikor rááll a 2 ,majd az 1 alvásra. De az még nektek messze van.
2022. ápr. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!