Mit csináljak, ha mindig akkor alszik el a baba, amikor indulnunk kéne?
De, lehet, hogy igazatok van, és nekem kéne lemondani ezekről. Csak szerettem volna, ha emberek közé szokik, hátha később jót fog tenni a személyiségének. Azért gondoltam, hogy én csinálok rosszul valamit, mert minden ismerősömtől azt hallom, hogy nekik órára pontos napirendjük van, én meg hiába állok a fejem tetejére, egy nap még nem is ugyanannyiszor alszik, nem hogy ugyanannyit ugyanakkor. De akkor szerintetek nem baj, ha egy 5 hónaposnak még nem megy ez? Nálatok mikor sikerült valami követhető napirendet kialakítani?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ!
Az én fiam alig volt társaságban úgy 5-6 hós koráig és szuper szociális... Nem ezen múlik.
Nekünk kb 4 hónaposan lett napirend, 1 hónap kísérletezés után.
Az a dolog nyitja hogy reggel tudnak legkevesebbet fenn lenni, aztán folyamatosan többet és esti fekvés előtt a legtöbbet. Hogy pontosan mikor, mennyi, na azt kell kitapasztalni.
Én is írtam az alvásait (appban vezttem) és úgy lett egyértelmű. Igaz pont 5.5 hónaposan hagytam abba mert beállt két alvásra és 5 hónapig úgy is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!