Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha mindig...

Mit csináljak, ha mindig akkor alszik el a baba, amikor indulnunk kéne?

Figyelt kérdés
Tényleg 10-ből 9x ez van. Nagyjából van egy napirendje, de ha időre kell menni valahova, akkor szinte mindig akkor sikerül elaludnia, amikor indulnunk kéne, akármikor is legyen az. Ha sikerül időben elaltatni, akkor meg 20 perc múlva felkel és ugyanúgy fáradt, amikor indulni kéne. Ráadásul nem alszik babakocsiban, úgyhogy ha ilyenkor elindulok vele, akkor végigordítja az utat, aztán egy-két óra múlva belealszik a sírásba. Volt, hogy 7 órán keresztül sírt, mire elaludt. Mit tudok csinálni ezzel? Tényleg gyomorgörcsöm van minden egyes alkalommal, amikor ki kell mozdulni a házból.
2022. nov. 23. 09:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

De, lehet, hogy igazatok van, és nekem kéne lemondani ezekről. Csak szerettem volna, ha emberek közé szokik, hátha később jót fog tenni a személyiségének. Azért gondoltam, hogy én csinálok rosszul valamit, mert minden ismerősömtől azt hallom, hogy nekik órára pontos napirendjük van, én meg hiába állok a fejem tetejére, egy nap még nem is ugyanannyiszor alszik, nem hogy ugyanannyit ugyanakkor. De akkor szerintetek nem baj, ha egy 5 hónaposnak még nem megy ez? Nálatok mikor sikerült valami követhető napirendet kialakítani?

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ!

2022. nov. 23. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én fiam alig volt társaságban úgy 5-6 hós koráig és szuper szociális... Nem ezen múlik.

Nekünk kb 4 hónaposan lett napirend, 1 hónap kísérletezés után.

Az a dolog nyitja hogy reggel tudnak legkevesebbet fenn lenni, aztán folyamatosan többet és esti fekvés előtt a legtöbbet. Hogy pontosan mikor, mennyi, na azt kell kitapasztalni.

Én is írtam az alvásait (appban vezttem) és úgy lett egyértelmű. Igaz pont 5.5 hónaposan hagytam abba mert beállt két alvásra és 5 hónapig úgy is maradt.

2022. nov. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!