Hogy tudom ezt megvalósítani?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy soha nem lehet saját családom és gyerekem(nem egészségügyi dolog miatt) más miatt,ebbe nem mennék bele hogy miért.Nagyon régóta szerettem volna átélni milyen az ha valaki anya lehet, amikor valaki világra hozhatja a gyerekét,milyen amikor dédelgeti szerezheti stb.Szóval mindennél jobban vágytam/vágyom az anyaságra de igazából ebbe már beletörődtem és tudom hogy ezt kell fogadnom.Tudom hogy előbb vagy utóbb úgy is meg bolondulok és egy lelki roncs leszek vagy még rosszabb,na mindegy,szóval azt akartam ebből az egészből ki hozni hogy igazából egész életemben ez volt a legnagyobb vágyam és kivánságom hogy anya lehessek és hogy milyen érzés az ha valakinek van családja.De mivel ez nekem nem jöhet össze ezért az lenne a legutolsó vágyam ha egy kisbabát a karomba foghassak és egy pár óráig vele lehessek? Meg lehet ezt valósítani?2022. nov. 21. 21:30
1/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha egy kicsit hosszú lett és zavaros csak egyrészt jó volt ezt ki írni magamból.
2022. nov. 21. 21:31
2/20 anonim 

válasza:

Egyetemistáknak működik ez az Amigo kezdeményezés, nem tudom, sima "civilek" csatlakozhatnak-e? Kórházakba, gyerekekhez járnak segíteni.
Viszont kicsit labilisnak tűnsz, talán nem jó ötlet ezt erőltetni...
3/20 anonim 

válasza:

Nem.Normális ember a pici babáját nem adja oda idegennek.
Ha amúgy egészséges vagy akkor keress másik pasit, lombikozzatok akármi.És nem majd leszel lelki roncs, ha te már most tök idegen ember pici babáját akarod fogni, akkor már az vagy..
6/20 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék egy kisbabát a karomba tartani életemben először és utoljára.ez olyan nagy bűn?
2022. nov. 21. 21:37
7/20 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen opció
2022. nov. 21. 21:38
8/20 anonim 

válasza:

Bármi is az ok, nagyon sajnálom. Esetleg keresd a babasimogató lehetőségeket, ha a családban nincs kisbaba.
Vagy ha nincs családod.
Szoktak keresni:
De lehet, hogy belebolondulsz így még jobban.
9/20 A kérdező kommentje:
Nekem már úgy is mindegy hogy mennyire bolondulok meg.Igazából ez az eggyetlen és utolsó vágyam amit szeretnék megvalósítani ha már a másik vágyam nem sikerülhet
2022. nov. 21. 21:41
10/20 anonim 

válasza:

Menj el bölcsibe dajkának, egy sima okj tanfolyam elég hozzá, és annyi gyereket foghatsz a kezedbe, hogy meg is unod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!