Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valakinek húzta még ennyi...

Valakinek húzta még ennyi ideig a gyermeke az önállo elindulast?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves lesz 1 hét mulva. 6 hos kora ota áll es lepeget is,viszont mai napog nem indult el…Tudom hogy 18 hos koraig boven van ideje,de zavar h fel eve mar all lepked de onalloan nem indul el

2022. nov. 21. 11:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%
7 hónapos a lányom,és még a kúszást kezdi.Igaza van annak aki írta,hogy inkább túl gyors ez a fejlődés,mint lassú.Mindhárom nagyobb gyerekem 1 éves kora után indult el amúgy.
2022. nov. 21. 12:00
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 7 hónaposan állt fel mászás után, de 18 hónaposan indult el. Inkább mászott, vagy csak bútorok mellett lépkedett. Attól, hogy mikor áll fel egy gyerek, teljesen független, mikor indul el. És ezt előre senki nem fogja tudni megmondani.
2022. nov. 21. 12:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ráér. Kislányom igaz koraszülött is volt de 9 hónaposan kapaszkodva felállt bárhol aztán pont 18 hónaposan indult el önállóan de akkor végig sétált az egész házon, pár nap múlva már szinte szaladt.
2022. nov. 21. 12:28
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
Vezetgetitek a kezénél fogva?
2022. nov. 21. 12:56
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 7,5 hosan állt fel, 18honaposan indult el. Akkor már rögtön stabilan járt, pár nap után szaladt. Szinte sose esett el
2022. nov. 21. 13:29
 16/26 anonim ***** válasza:
9%
15, le kellett volna ültetned, és kényszerítened, hogy négykézláb kússzon másszon, ahogy itt tanácsolta egy szuperszülő :DDD
2022. nov. 21. 13:30
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
16,nem kényszerítés,ha ösztönzöd a mászásra.Ezen kívül hiába poénkodsz,igaza van.Lehet később gond a mozgásformák kihagyásából.És ne nyomasszátok már a normális ütemben fejlődő gyerekek szüleit a ti szupergyerekeitek képességeivel,mert ilyen kérdések születnek.
2022. nov. 21. 13:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Benn vagyok egy olyan csoportban, ahol abbora babák anyukái vannak, mint az enyém. 13hónaposak.

A csapat fele még nem jár.

Nekem a fiam 8 hónaoisan állt fel, 13hónaposan tette meg az első lépéseit, 15hónapisan járt stabilan.

Lányom a másik véglet, 9hónaposan felállt, 10hónaposan stabilan járt.

Rá azt mondta a védőnő, hogy ültessem sokat babakocsiba, kikötve, hogs ne tudjon sétálni 🤦‍♀️🤣 most 13hónapos és fut

2022. nov. 21. 13:43
 19/26 anonim ***** válasza:
26%

18, ahelyett, hogy ültetted volna :DDD Hiába nyerít itt ez a szuperszülő, az én kisfiam is 8 hónaposon állt már, egy évesen már ment :D

Soha nem korlátoztam, soha nem gátoltam semmiben, a védőnő is ott hisztizett, hogy nem etetjük négy óránként a csecsemőt, hanem akkor eszik amikor kívánja, volt, hogy naponta 10x is cicizett, plusz a másik etessük pépessel, bébiétellel, soha nem etettük, az úgy nevezett BLB-t követtük, amikor kiraktunk elé mindenféle finomságot, és evett belőle, ami tetszett neki, soha nem hagytuk sírni ("erősödik a tüdeje" meg ilyen baromságok mi?), mindig kezeltük a problémáit :) Egy nagyon értelmes, okos, mozgékony 7 éves azóta. De hát valaki így csinálja, valaki úgy...

2022. nov. 21. 13:49
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
Még azt sem tudod,hogy az BLW.Nem BLB.De te vagy a szuperanya.A védőnőnek sem ebből van diplomája ugye?Najó!Ennyire vagy hiteles.3s többek között miattad,van olyan aki kétségbe van esve,hogy lassan fejlődik a gyerek,pedig az övé a normál ütem,a tiéd az abnormálisan gyors.
2022. nov. 21. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!