Valakinek húzta még ennyi ideig a gyermeke az önállo elindulast?
Benn vagyok egy olyan csoportban, ahol abbora babák anyukái vannak, mint az enyém. 13hónaposak.
A csapat fele még nem jár.
Nekem a fiam 8 hónaoisan állt fel, 13hónaposan tette meg az első lépéseit, 15hónapisan járt stabilan.
Lányom a másik véglet, 9hónaposan felállt, 10hónaposan stabilan járt.
Rá azt mondta a védőnő, hogy ültessem sokat babakocsiba, kikötve, hogs ne tudjon sétálni 🤦♀️🤣 most 13hónapos és fut
18, ahelyett, hogy ültetted volna :DDD Hiába nyerít itt ez a szuperszülő, az én kisfiam is 8 hónaposon állt már, egy évesen már ment :D
Soha nem korlátoztam, soha nem gátoltam semmiben, a védőnő is ott hisztizett, hogy nem etetjük négy óránként a csecsemőt, hanem akkor eszik amikor kívánja, volt, hogy naponta 10x is cicizett, plusz a másik etessük pépessel, bébiétellel, soha nem etettük, az úgy nevezett BLB-t követtük, amikor kiraktunk elé mindenféle finomságot, és evett belőle, ami tetszett neki, soha nem hagytuk sírni ("erősödik a tüdeje" meg ilyen baromságok mi?), mindig kezeltük a problémáit :) Egy nagyon értelmes, okos, mozgékony 7 éves azóta. De hát valaki így csinálja, valaki úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!