Alvás előtt, vagy valahova elindulás előtt miért kell akkor is pelenkát cserélni, ha nincs benne semmi, vagy csak kevés pisi?
Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy kérdésnél, hogy többen azt írták, hogy ők ha elindulnak valahova akkor cserélnek pelust akkor is, ha üres, vagy épp hogy pisis. Na de felmerül a kérdés, hogy ha nincs benne annyi, hogy ne bírja ki, (feltételezve hogy hazaérkezésre az üres pelus sem telik meg vagy délutáni ébredrésére), akkor mi értelme teljesen újat adni az egyébként üres helyett?2022. júl. 14. 12:56
1/8 anonim válasza:
Üreset szerintem senki nem cserélte le...
2/8 anonim válasza:
Én csak akkor cserélem ilyenkor ha láthatóan előredudorodik, dagad a töltet a pisitől.
3/8 anonim válasza:
Mi egyszer úgy jártunk, hogy indulás előtt egy hosszat, ropogósat pukizott a lányom és nagyon büdi lett. Komolyan olyan volt, mint amikor megy a motor 😄
Azt hittem betojglizott, levetkőztettem, kibontottam a pelusát és teljesen üres volt.
4/8 anonim válasza:
Többnyire azért, mert nem tudhatod előre, hogy mikor lesz legközelebb lehetőség pelenkát cserélni.
5/8 anonim válasza:
Mert sosem tudhatom előre mi történik, lehet terv szerint 20 percre megyunk el de 60 lesz belőle akar egy közlekedési baleset vagy időpont csúszás miatt
6/8 anonim válasza:
Nyilván full üres pelust nem.. de ha egy pici van benne, azt àltalában indulás előtt cserèlem.
7/8 anonim válasza:
Indulás előtt megnézem, hogy pisis-e. Ha nem, akkor nem cserélem. Ha igen, akkor mérlegelek: ha csak egy pici pisi van benne, de tudom, hogy olyan helyre megyünk, ahol tudok cserélni, akkor nem cserélem még. De ha pl magamra kötöm a gyereket, akkor macerás lesz a csere, akkor tisztát adok rá. Ha pedig félig vagy tele van, akkor egyértelműen cserélem.
8/8 anonim válasza:
Ugyanígy csinálom mint a 7-es. Szerintem ez így reális. Jobb szeretem megtervezni én is előre, mikor, hol, mennyi időt töltünk és mérlegelek. De én is nyugodtabban indulok el a gyerekkel, ha tiszta a pelus, mert képes fél órán belül telenyomni pisivel, ha megiszik indulás előtt egy pohár vizet. Plusz mivel fiú így sokszor könnyen félrecsúszik a kukija és mikor tele van még könnyebben elmozdul és átázik. Pláne ha hisztis és ölben van nonstop, na akkor történnek balesetek.. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!