Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hete szültem az ikreket,...

4hete szültem az ikreket, császárral. Ilyen maradt a hasam,ez kötényhas? idővel visszább megy?

Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 22:49
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Úgy veszem észre hogy sok a hasi zsír is rajtam..aminek egy részben örülök mert azt le lehet adni.. képzeljétek terhességem előtt ugyanígy étkeztem mint mint most, diétásan,barna rizs -csirke,hús félèk, szénhidrát mentesen -cukor nélkül,és szépen fogytam tőle, most hiába...két hónapja szültem,fogytam azóta 3,5kgt,de nagyon keservesen mennek le a kg,dekak majdnem csak hetente ,két hetente...ez normális ?mikor fog beindulni?

Tavasszal majd elkezdek kocogni amennyit tudok a két baba mellett,megyek zsirfagyasztasra januárban ,utána márciusban állítólag segít,majd meglátjuk...

2022. dec. 24. 05:36
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a hormonok is nagyon befolyásolják, illetve a kialvatlanság és stressz. Nekem is volt ilyen időszakom, de mindent csináltam úgy ahogy előtte és újra megindult a fogyás. Néha tartottam egy “zaba napot” amikor több kalóriát vittem be, mint amire a fogyás mellett szükségem volt és ettől újra beindult a lelassult anyagcserèm. Akkor aztán nem néztem mit eszek, hamburger, csoki stb. (Legalább picit kiélhettem magamat) Valamint az edzés forma sem mindegy. Először inkább a HIIT edzést ajánlom, ami jó àllókèpességet csinàl és fél óra alatt felpörgeti a tested, legjobb kardió/zsírégető. Mellette heti 2-3 súlyzós edzés akár otthon. Én heti 5x edzek, de ezek nem órás/másfél órás műveletek. 30-40 perc a max, de használ. Chloe edzései tényleg jók. Vannak nyújtások is, kicsit ellazít az is testileg és lelkileg. Nekem délelőtt a legjobb, felpörget, gyerek napjába is így jól betudtam illeszteni az “én időt”. (Igaz ő azért màr nagyobb mint a tieid)

2022. dec. 24. 13:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja ès heti 1 kg-nál ne akarj többet fogyni, mert az izmod is elég gyorsan le fog épülni. Én Biotech iso whey zero fehérjéjét iszon délelőtt, lefekvés előtt, vacsi után meg a micellar caseinjét(szintén fehérje).
2022. dec. 24. 13:15
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2022. dec. 25. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!