Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek maradt némi kötényhasa...

Akinek maradt némi kötényhasa a szülést követően, lefogyás után eltűnt?

Figyelt kérdés
Én esélyt sem látok rá! Csak 3 kg plusz maradt rajtam, és mégis meg van a "csüngike"!
2010. máj. 9. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Császár után kb 10 hónappal fogytam vissza eredetire, és akkorra eltűnt a poci is. :) Ne add fel! Mikor szültél?
2010. máj. 9. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ez egyénfüggő, mert rajtam 5 kiló pusz maradt a szülés után, kötényhas viszont sehol...
2010. máj. 9. 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Rajtam egy deka plusz nem maradt, mégis kötényes vagyok. Ha fogyok, akkor csak jobban lóg és csúnyább :S
2010. máj. 9. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
én is császáros vagyok (11 hó), tornázom is rendszeresen (béres a.) már nincs rajtam plusz kiló, viszont sajnos lóg egy kicsit a hasam :(
2010. máj. 10. 07:03
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
1 éve szültem, kevesebb a súlyom, mint a terhesség előtt ( összesen kb. 15 kilót fogytam, úgy, hogy a terhesség alatt sem híztam sokat), de a hasam lóg és csíkos :( ez alkat kérdése. Tornázom is.
2010. máj. 10. 07:37
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
7 hónapja szültem, tornázok, lefogytam, de a hasam annál csúnyább minél többet fogyok, mivel a bőr az ott marad, nem tűnik el fogyáskor..:(((
2010. máj. 10. 09:45
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
10 hónapja szültem,nincs rajtam plusz kg,de van csüngőm...Mit lehetne tenni?
2010. máj. 10. 15:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Tegnap volt 1 éve, hogy megszültem életem Szerelmét! :) A plusz kilók nem zavarnak, csak nőiesebb lettem tőle, de ha előre hajolok, akkor a csüngike zavar!

Pont az volt a meglátásom nekem is, hogy ha fogynék, akkor csüngike csak még látványosabb lenne!

2010. máj. 11. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Én nem is éreztem jól magam, amikor lefogytam, pontosan a hasamon lógó bőr miatt. Azóta felszedtem pár kilót, így már ne gáz :) Mert így rendes has, nemcsak bőr :P
2010. máj. 13. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia.15 hónapos a lányom és ő is császáros.Kb. 5 kg van rajtam, ami nem is zavar, de a hasam nem szép.Sajnos a csüngés nem tünne el ha fogynék sem, nekem is ez a meglátásom :-(Nincs ellene más csak a szike (soha többet).
2010. máj. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!