Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hete szültem az ikreket,...

4hete szültem az ikreket, császárral. Ilyen maradt a hasam,ez kötényhas? idővel visszább megy?

Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 22:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. nov. 21. 12:50
 12/24 A kérdező kommentje:

Nekem az is elég,ha vékony leszek, még ha a hasam picit lógni is fog..

Idegesít a jelenlegi túlsúly.

Még a terhesség előtti időszakhoz képest még mindig van rajtam +12kg.

De persze még víz is van valamennyi rajtam.

Nem eszem cukrosat, liszteset.. gyerekek mellett sokat mozgok:D

2022. nov. 22. 08:44
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, de 4 héttel a szülés után még tök normális. Nem kéne, hogy zavarjon. Ha 4 évvel szülés után is +12 kg-nál vagy, az már zavaró. Légy türelmes önmagaddal és a testeddel. 9 hónapig két életet növesztett. Regeneráló tornát is 10 héttel a császár után kezdhetsz. Vissza kell építeni azokat a mélyizmokat és core izmokat, melyek a terhesség alatt teljesen leépültek. Mindezek után kezdhetsz el bármilyen intenzívebb mozgást.

Pölös Zsófi hasreforma programja meg tényleg nagyon jó.

[link]

2022. nov. 22. 09:48
 14/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2022. nov. 22. 15:05
 15/24 A kérdező kommentje:
Minden tanácsot, tapasztalatot elolvasok ;)
2022. dec. 4. 16:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém jobban lelógott.. első alkalommal vissza is tornáztam, csinálj szétnyílt hasizomra való tornát, hegmasszást és türelmes legyél. Csodakencéket ne vegyél, az nem segít. Sok sok vizet igyál, omega 3 (ami csak omega 3 és nincs benne 6-9!) és C vitamin kell.
2022. dec. 9. 13:38
 17/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Küldök mostanit nemsokára

2022. dec. 11. 18:38
 18/24 A kérdező kommentje:
2022. dec. 11. 19:25
 19/24 anonim ***** válasza:
a csíkok elhalvanyodnak majd de nekem a bőr az kissé megmaradt.
2022. dec. 22. 23:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Collagènt és hyaluronsavat kezd el szedni. Jót tesz a bőrnek is. A gyerek másfèl éves kora után(akkor választottam le) álltam rá rendesen a diétára és edzésre, most lesz februárban 2 éves. 17 kilót fogytam, 4-5 hónapja stagnál a súlyom, de formálódok, fogyni már nem akarok. Sokat használt az elején a kaloriabazis.hu illetve itthoni edzés :Chloe Ting free workout programjai. Meg néha a futás. Nekem sem lesz már ugyanolyan a hasam, de ezerszer jobban nézek ki, mint a fiam másfél éves koráig, és energikusabb vagyok.
2022. dec. 23. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!