7 hónapos kisfiam még nem alussza át az éjszakát mit tehetek ?
Kisfiam 7 honapos 7:30kor fürdik utána szopi 8:00kor alszik . Aztán van amikor óránként is felkel ha jobb éjszakán van akkor 2-3 x
De általában 5x cicit kér es alszik tovább .
Nemtudom hogy tényleg éhes e ?
Vagy csak egy rossz szokás hogy felkel cicizni .
Talán ha vizet adnék neki rajonne hogy értelmetlen felkelnie ?
Ki mivel próbálkozott illetve mikor aludta át a kicsi az éjszakát ?
Várj. Mást nem nagyon tudsz tenni, még rettentő kicsi a gyereked, hogy elvárható legyen tőle az átaludt éjszaka.
Az egyik gyerekem 3,5 évesen aludta át, a másik egyelőre nem, most másfél.
2.5 évesem sem alussza át az éjszakát.
Szerintem ez nem kor, hanem gyerekfüggő.
Sokan mondják, hogy amikor éjszaka már nem szopizott a gyerek, akkor jobban aludt. De szerintem 7 hónaposan még korai lenne elvenni tőle.
Egyébként az én lányom tápszeres volt, és mégsem volt jó alvó sosem.
Szóval a hármas válaszoló elméletét megcáfolnám.
7 évesem is ébred éjszaka és nyilván nem cicizni. Eleve tápszeres volt.
A 3 éves pedig átalussza, pedig még anyatejes. Nem ezen múlik. Egyébként 2,5 éves koráig ébredt.
A majdnem 3 évesem sem alussza át, de a 4,5 már majdnem mindig.
Szóval várj türelemmel!
A fiam 6 hónapos, tápszeres, ő a cumi miatt ébred. Vagyis nem ébred, mert alszik közben, de éjszaka a cumit vissza kell adnom neki többször. Van, hogy csak 2x, van, hogy jóval többször. Változó.
A lányom 3 éves koráig minden éjszaka ébredt. Ivott, vagy be kellett takarni. Mindig volt valami, jó éjszakán csak 2-3x.
Lányom most 1,5 éves, és még mindig felkel. 4 hónapja nem cicizik, nem az miatt ébred.
Ez ilyen, ki kell várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!