7 hónapos kisfiam meg van fázva! Hogy tudom az éjszakáit jobbá tenni?
Figyelt kérdés
hiába porszívózom, meg fújom sos tengervíz orrsprayvel fál órát alszik és felsír! mit csináltok ilyenkor?2009. dec. 27. 12:05
1/3 anonim válasza:
Nekünk a nasivin orrcsepp bevált megfázásra vagy van még a homeos orrspray az Euforbium.
2/3 anonim válasza:
Nasivin orrcsepp és Babyluuf kenőcs a kis mellkasára. Ennek jó mentolos illata van, könnyíti a levegővételt is. Párologtass éjszaka, az is segít.
Az enyém is most náthás.
3/3 anonim válasza:
Nekünk is a nasivin vált be, illetve a porszívózás, és még annyi, hogy nem vízszintesen altatom ilyenkor, hanem általában magamon ölben, majdnem ülve, mert én is úgy vagyok, ha be van dugulva az orrom, akkor nem tudok vízszintbe feküdni, mert majd megfulladok.Illetve nekünk még a hűvösebb levegő vált be olyankor.Ha frissen lefekvés előtt jól kiszellőztettem és jobban felöltözve tettem le aludni.Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!