Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettethetem meg a...

Hogyan szerettethetem meg a babámmal a gyümölcsöket?

Figyelt kérdés
5,5 hós a lányom, két hete kezdtük el kóstolgatni a gyümileveket. Nem sok sikerrel... Néhány korty után elutasítja. Eddig almalevet, alma+banánlevet és őszibaracklevet kapott. Az alma+banánt kifejezetten utálja. Kicsit aggódom, hogy mi lesz, ha nem fogja ezeket megenni?! Ráadásul iszonyú lassú lesz így kanalankét az étkezés... Nem tudom, van-e összefüggés, de már csak 1-2 naponta kakil 1x. Ja, anyatejes, amit term. szeretnék még pár hónapig adni neki.
2008. dec. 24. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem várj még vele. Ha nem kell neki, nem szabad erőltetni. Próbáld meg újra pár hét múlva. Az őszibarackot meg az almát nagyon szokták szeretni, úgyhogy ha azt is elutasítja, akkor még nem áll rá készen, hogy tejen kívül mást is egyen.

2008. dec. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!