Szerintetek is gyenge a mintha jateka?
Sziasztok, kicsit aggodom, nert szerintem gyengebb nala a mintha jatek. Nem tesz ugy mintha telefonalna, csak a fulehez rakja a mobilt, vagy taviranyitot vagy akarmit, de nem beszel bele mint pld a baratnom fiatalabb lanya. Egy ideig etette a pluss allatait, es kozbe mondta, h mnyam, most mar azt se. Ivott az ures jatek poharbol es adott a plussoknek is, most azt se. Amiket csinal, de nemtudom, hogy mintha jatek e, hogy: tologatja az autot es utanozza a hangjat, ugyanugy a tuzolto szirenat, a lovacskaval is jatszik es ugy tesz mintha menne a lo, ugyanigy a dinojaval, utanozza es megy vele, takarit - kiveszi a seprut, tolja maga elott, a surulot is, a multkor latott egy torlo kendot az asztalon es elkeudte torolni vele az asztalt. Vagy magneses horgasz bottal halassza a halacskakat.
Ezek is annak szamitanak? Baratnom kisfia auti gyanus es egy tesztet toltottek ki es pont benne van ez a kerdes, es ezert aggodom.... Mert sztem nem eros nalunk ez a jatek.
Koszi a valaszokat... Egyebkent 19 honapos.
Rendben van minden a gyerekkel.
Nyugodj meg, ma mar mindenre azt mondjak, hogy autista tunet.
Koszi szepen mindenkinek. Egyebkent meg olyanokat is csinal, h ha szemetet lat, vagy ures papirt ra mutat es mondja, h kuka, es dobja ki. Vagy a mosogepbe rakja nekem a koszos ruhat es be is kapcsolja.
Kivancsisagbol kitoltottem. Es megijedtem, mert konkretan azokat nemcsinalja, ami batesztben all.
Belinkeled nekünk ezt a tesztet?
Most már nagyon kíváncsivá tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!