Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis hogy ha enren van...

Normalis hogy ha enren van csak eszik a babam?

Figyelt kérdés
1 hete szuletett es gyakorlatilag ha nem alszik hanem ebred van akkor sir ha ehes es ennyi. Megszoptatom es jo esetben vissza alszik v sir meg egy kicsit akkor meg szopi aztan bekomal. Ennyi. Nornalis ez? Mikor lesz mar vmi kis szemezgetes, kis mosoly v vmi kommunikacio?
2022. nov. 14. 12:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A baba táplálása, pelenkázása, tisztán tartása, és egyébként az alap szükségleteinek ellátása - meg szerencse h ezekhez koze nem volt a kerdesemnek 😃 te beszelsz itt magas lorol, mi az h vegyel vissza kerdezo?😂 jezus…
2022. nov. 16. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meg nem törvényszerű, hogy minden baba ilyen! Én írtam, hogy 3 gyerekből 1 volt ilyen. A másik kettő jobban elvolt. Meg ismerek olyan babát, aki a fiammal egy idős és mindig el volt. Babás edzésre jártunk. Az enyém vagy aludt, vagy nyüsszögött, vagy valamit kellett csinálnom vele. A másik baba meg ébren feküdt és nézegetett. De mindig. Az anyja is mondta, hogy nagyon ritkán sír.

Már én is gondolkoztam azon, hogy az evés, alvás, sírás kombó, normális-e. Kialvatlanul, hulla fáradtan, hormonokkal telve, túlélve nem biztos, hogy az anyuka mosolyogva legyint, hogy “á, ez ilyen, majd elmúlik”. Főleg, ha látod, hogy nem minden baba ilyen. Nem kell egyből nekieseni, hogy mégis, mire számított!

2022. nov. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!