1 hónapos babával mennyi időt érdemes maximálisan kint tölteni a szabadban? (Jó időben, normálisan felöltöztetve.) Eddig fél- háromnegyed órát voltunk kint naponta jó időben. Érdemes növelni, ha igen meddig?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 12:51
1/8 anonim válasza:
Időtartamra nem emlékszem, de akkoriban is kint aludt a teraszon nappal. Volt, hogy hideg volt, akkor bundazsákban. Plusz sétálni is jártunk. Februári baba. Amikor jött nyáron a kánikula, csak akkor altattam bent. Most 8 hónapos eddig egyszer volt pár napot “beteg”, vagyis egy kis orrfolyás, de az is nyár elején. Szóval sok időt van kint télen is, de nagyon jó az immunrendszere.
2/8 anonim válasza:
Amennyi nektek jól esik. Ha neked mehetnéked van, és a gyerek jól érzi magát a babakocsiban, akkor menj. Ha szeretnéd két órán keresztül süttetni az arcodat egy padon ülve, akkor csináld.
A gyerek majd szól, ha más a véleménye.
3/8 anonim válasza:
Mi annak idején 2 órákat voltunk kint vele, szinte végig aludt onnantól, hogy kiléptünk az utcára, addig amíg haza nem érkeztünk. Még tudtunk barátokkal is beszélgetni egy forró ital mellett, amíg ő bebundázva húzta a lóbőrt :) Decemberi baba, januárban már bőven ilyen hosszú időkre mentünk ki.
4/8 anonim válasza:
Norvég babák -10 fokig kint alszanak. Nincs rossz idő, csak rosszul megválasztott ruha. Amennyi nektek jól esik, annyit legyetek kint :)
5/8 anonim válasza:
2x1.5 órát voltam kint vele akkor, egy délelőtti meg egy délutáni alvás alatt
6/8 anonim válasza:
Amennyit jól esik. Én is mindig kint altattam a gyereket, max. a leghidegebb januári fagyban nem.
7/8 anonim válasza:
Nincs időkorlát. Ha megfelelően fel van öltöztetve, ammyit vagy kint, amennyit akarsz.
8/8 anonim válasza:
Novemberi baba a kislányom, iszonyat jókat aludt kint az udvaron, babakocsiban. Volt hogy 2-3 órát is. Néztem h nem hideg e nagyon a pofija, es ha kellett raktam rá plusz plédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!