Normalis hogy ha enren van csak eszik a babam?
1 hetes szerinted mit kene csinalnia ?? Harry Pottert olvasni ?
9 honapod volt felkeszulni, vagy ottvan ugye Google a jo baratod, es beirod, hogy mikor mosolyognak a babak, maris meglatod 🤦🏻♀️
( amugy azt hittem, hogy alaplveto intelligencia tudni, hogy egy 1 hetes meg nem mosolyog szandekosan )
Igen a babák még sokáig eszik-alszik-sír háromszögben mozgolódnak, illetve relatíve sok, mert 3-4 hónap leírva nem tűnik soknak, de amikor az ember éjjel is mondjuk 2 óránként kel akkor még rengeteg.
Olyan 6 hét körül kezdenek el igazi mosolyokkal ajándékozni, de akkor is max napi 1x 2x és nem biztos, hogy minden nap, az sem, hogy mindenkinek, tehát lehet, hogy apuka még később fogja csak látni. Az én fiam pl 2 hónaposan kezdte csak és nagyon szűk marékkal osztotta. Most 5 hónaposan már egy igazi kis kacagó dumazsák, de úgy érzem mintha az elmúlt 5 hónap 5 év lett
volna.
Lesznek növekedési ugrások is 3 meg hat hetesen illetve 3 meg 6 hónaposan, mi ebből csak a 3 heteset szenvedtük meg, akkor pl csak evett vagy sírt. Az alvás abból kimaradt. Tehát egész álló nap cicin volt és hiába tűnt úgy, hogy elaludt amint mozdultam mellőle vagy mozdítottam
őt (attól függ milyen pózban voltunk épp) azonnal sírt.
Hát ez ilyen most még, arról nem is beszélve hogy még nem is igazán lát, tehát ez a kontaktolás még odébb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!