Ha tejtől ekcémás lett 1 éves gyermekem, akkor az azt jelenti, h allergiás ré és nem szabad adnom neki?
Értem.
Más tejterméktől nincsen baja szerencsére. a tejföllel volt hasonló problémánk, de már nincsen.
Viszont a tápszert sem nagyon akarja már meginni, sokat trükköztem és mégsem. Ezért is vagyok nagy gondban! De akkor nem kap tejet, meg beszélek az orvosunkkal is. csak kíváncsi vagyok, h másnak van e hasonló tapasztalata!
Köszönöm.
A tejallergia legszembetűnőbben akor jelentkezik, ha konkrétan tejet iszik, feldolgozatlanul (nem főzelékben megfőzve, sütiben megsütve.
A tejallergia kinőhető, ha addig a szervezet NEM KAP TEJET. Semilyen formában. Tehát nagyon szigorú diétával.
Te dolgod, hogyan döntesz.
Köszi.
Mindenképpen beszélek az orvosunkkal és ha beigazolódik, h tényleg allergiás, akkor biztos, h nem fog kapni.
Tudom, h milyen az ha allergiás az ember. Nekem fémallergiám van és sokszor meg tudnék őrülni, mert kb 2-3 napot tudom hordani a karikagyűrűmet, aztán szünetet kell tartanom.Nem akarom, h a gyermekemre is ez várjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!