A drága tejpép helyett, ki mit főz gabonásat, és hogyan? Féléves tápszeres a babám, és most kezdtük a hozzátáplálást.
Ha veszel tejmentes pépet, sokkal kiadósabb, kevesebb kell bele:
Milupa 7-gabonás.
Humana tejmentes gríz és almapép
HIPP natút rizspép
Babylove kölespép és 3 gabonás pép
Sinlac
Lehet gyümölcshöz, joghurthoz, tápszerhez rakni.
De ott a jó kis kukoricadara is.
szerintem semmivel nem drágább tejpépet venni, mint rizstejet!
én hipp babakekszes jó éjszakát-tejpépet szoktam venni, 500 gramm és nincs 1.000 ft. nem olcsó, de sokáig elég, magában nem adom, csak gyümölccsel, így kevesebb is kell belőle. de sose vennék például sztacsatellás vagy csokis tejpépet...
próbáltam az olvadós pelyheket is, rizspehely, tönkölybúza-zab stb., de ezek kb. ugyanannyiba kerülnek, mint a tejpépek.
a kukoricadarát nekem még sose sikerült olyanra főzni, mint a tejpép, mindig szemcsés marad, a babám öklendezik tőle, nem eszi meg.
a babakekszek többsége és a háztartási keksz is tartalmaz glutént, emellett nem kevés cukrot is, én nem szívesen adok ilyesmit a babámnak.
a 7 gabonás pehellyel is szemeztem már, de végül nem vettem meg. árban szintén a tejpéppel egy szinten van.
arról nem is beszélve, hogy míg a fent említett dolgokkal pepecselni kell, a tejpéphez csak forralt víz kell és kész, ami nem mellékes szempont, ha időhiányban szenvedő anyukákról van szó:)
szóval sokat segíteni nem tudok, mert még én sem találtam jobbat, mint a tejpép.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A zabpelyhet hogyan kell főzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!