Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szociális a babám?

Nem szociális a babám?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Picit megijesztett az alábbi eset: 12 hónapos kisfiammal a parkban voltunk, mikor szembe jött velem egy ismerősöm és 15 hónapos kislánya. A babák most találkoztak először, a kislány ahogy meglátta a kisfiam odarohant és megölelte a kisfiam. A kisfiamat még nem ölelte meg más korabeli, vágott egy fintort látszott hogy nem örült neki, és a kezével el is tolta őt. Az anyuka meg nézett hogy mi a baja nem szereti ha megölelik?
2022. nov. 13. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalis, ne aggodj
2022. nov. 13. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Normálisan reagált a gyereked. Nem is tudom ki szereti ha egy vadidegen letámadja az utcán és ölelgetni kezdi. Szerintem ilyen ember nem nagyon van aki annak örül ha csak úgy random ölelgetni akarnák az utcàn. Az ilyen ölelgetős gyerekektől a hideg kiráz aki belemaszik kérdés nêlkül a személyes teredbe. Az én kislányom az ilyen gyerekektől megijed, és nem fog velük játszani, elkerüli messzire ha lehet. Azzal nincs baja ha előbb megismerik és szeretik egymást, utána lehet egy idő után ölelgetőzni, sőt ő maga is kezdeményezi. De így első találkozásra ne màr.
2022. nov. 13. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs azzal, ha nem szereti, hogy idegenek ölelgetik. Nincs mitől megijedni, ez nem jelent semmi rosszat. Ne ennyiből indulj ki, azt is vedd figyelembe, hogy hogyan viselkedik veletek meg azokkal, akiket már jól ismer.
2022. nov. 13. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Még kicsi, és ha nem volt még ilyen helyzetben, akkor teljesen érthető a reakciója.
2022. nov. 13. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Az en fiam 2 éves, utálja, ha idegen gyerekek ölelgetik. Megtanulta kedvesen leállítani őket. Nem minden gyerek ugyanolyan.
2022. nov. 13. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Az én fiam konkrétan bömbölni kezdett volna. Normális.
2022. nov. 13. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

3 gyerekemből 2 tuti üvöltött volna 😅

Őket én is csak akkor ölelhetem meg ha ők akarják.

Semmi gond nincs a gyereked viselkedésével. Egész jól telerálta.

Hát én se örültem soha mikor vadidegen gyerek odajött és megölelt (oviban emlékszem ilyenre)

2022. nov. 13. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Az én lányom üvöltött volna, pedig már lassan két éves.

Nem minden baba barátkozós, ez teljesen természetes és normális.

A fiam is volt egy időben ilyen, nála elmúlt. Nincs ebben semmi rossz.

2022. nov. 13. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Mièrt baj az ha nem örült neki hogy egy vadidegen ölelgeti az utcán?
2022. nov. 13. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont inkább az a fura mikor egy gyerek megölel egy másik vadidegen gyereket.
2022. nov. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!