Másnak is ennyire nehéz egy egy évessel? Mikor lesz kicsit könnyebb már?
Figyelt kérdés
Néha annyira kivagyok idegileg, úgy érzem sokszor, hogy egyszerűen alkalmatlan vagyok anyának. Egy éve alig alszom valamit, nagyon kimerültem, a babám nagyon nagyon aktív egy pillanatra nem áll meg, lebontja a házat kb, karámban nincs el egyedül pedig pár hónapos kora óta szoktatom hozzá,semmit nem lehet mellette csinálni, házi munkát, főzést is csak ha alszik és nem alszik túl sokat. Éjjel egy éve alig alszom, segítségem nulla, az apukája rengeteget dolgozik a többi családtagom nem törődik velünk igazán. Az apja vigyázott rá néha mikor orvoshoz kellett mennem vagy ilyesmi de mióta meg van semmi pihenés, kikapcsolódás. Nagyon akaratos is és sikít üvölt, persze ahogy nevelem és nő javulgat de ha valamire nemet mondok sokszor még mindig csak annál jobban csinálja amit nem szabad. Imádom nagyon szeretem de annyira kikészít a nem alvás hogy egyszerűen megőrülök, türelmes vagyok vele meg minden de komolyan néha élni sincs kedvem a fáradtságtól csak a nap végét várom vagy azt sem mert éjjel sem alszom. Annyira szeretném tudni, hogy a sok boldog és kipihent anyuka facebookról hogyan csinálja??? Mi utazni, nyaralni sem mentünk mióta megvan mert nincs el az autóban, babakocsiban, kb sehol és idegileg meg mindenhogy annyira kimerítő vele utazni hogy inkább nem megyünk sehova. Eközben ismerősök mennek ő babáikkal külföldre meg minden, nem értem nekem miért nem megy. Én nem vagyok egy kis teherbírású egyén, egyetemeket végeztem, nem aludtam, kimerültem de ilyet még sosem éreztem mint most...Emellé krónikus beteg lettem, totál rossz vérképem, szerintem az is a kimerültségtől alakult ki, ami plusz állandó fáradságot eredményez és nagyon lassan akar megoldódni mert egy ördögi kör az egész.2022. nov. 13. 12:32
11/14 anonim válasza:
Akár az én fiam. 3 évesen lett jobb a helyzet.
12/14 anonim válasza:
Az en fiam 2 eves, áterzem. Én nem beteg vagyok, hanem terhes, de ez a terhességgel jaró faradtság azzal parosulva, hogy nem pihenhetek mellette egész nap, pedig az én kisfiam nem is olyan extra pörgős, plusz éjjel is ébreszt 4-5x, teljesen kiüt. Néha felnézek az órára, és folyni kezdenek a könnyeim, hogy még milyen sok van lefekvésig. Kimerültem, es nem hiszem, hogy a szülésig fel tud tölteni bármi. Kitartás! El fog múlni!
13/14 anonim válasza:
Milyen műtèted lesz, ami az alvásban fog segìteni? Ha az altatò sem üt ki az már nagyon fura. Mi a problèmád? Alvásklinik kène, alapos kivizsgálas, labor sem jò, ahogy ìrod. Vasat, C vitamoint, cinket, D vitamint szedsz? Az alváshiány brutális, èn is pont ugyanìgy fogalmaztam 1x a fèrjemne, hogy kedvem volna kiugrani már az ablakon, annyira ki vagyok merülve. Borzasztò volt. Aztán már a fiam aludt, de csak fetrengett egèsz èjjel, akkor meg attòl nem bìrtam aludni+a megszokás, hogy keljek. 1,5 korában lett jobb, azòta már rendszerint átalussza az èjjelt, s èn is.
14/14 anonim válasza:
Nekünk két lányunk van. A kisebbik az akaratos és hisztis, de este 8-tól reggel 6:30-ig alszik és délután is 2-2,5 órát. És bár próbálkozik a házrombolással de nem hagyjuk neki.
Szerintem tanácsra lenne szükséged egy szakértőtől. Azért mert 1,5 éves a gyerek még lehetnétek kipihentek. És azért mert feszegeti a határait lehetne vele normálisan is ellenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!