Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ősz beköszöntével mind...

Az ősz beköszöntével mind inkább érzem, hogy kezdek depis lenni. A napok egyformák, alig alszom, sose vagyok kipihenve. Mikor lesz könnyebb?

Figyelt kérdés
13 hónapos a delikvens, minden pillanatomat leköti
2022. okt. 29. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Folyamatosan lesz konnyebb. Miert nem alszol?
2022. okt. 29. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Beadod bölcsibe és elmész dolgozni. Fogsz tudni aludni rögtön.
2022. okt. 29. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:

13hós az én lányom is. Ugyan ez.

Annyival másabb a helyzetem, van mellette egy 3.5éves dackorszakosom

Éjjel nem alszik a kicsi, nappal egész nap rajtam csüngene. Szepa...

Mi próbalunk kirándulni, barátokhoz, rokonokhoz járni, vagy csaknsétálni itt a falunkban.

De én is tök bedepiztem.

2022. okt. 29. 14:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Mikor elalszik a pici én is hullafáradtan dőlök le az ágyba . De olyan éjfél után felébredwk és van hogy nem tudok visszaaludni. Utána pedig 4 után van hogy a picike ébreszt de még visszaalszik 6ig. Kaptam egy otthonrol végezhető munkát, és ez tök kikapcsolna, de állandóan rohannom kell. És valszeg emiatt éjjel se tudok aludni. Aggódás ilyesmi. Apával sincs időnk egymásra
2022. okt. 29. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Én depressziós vagyok, már felkerestem egy szakembert

2.babám igencsak nehéz eset, orvostól orvosig járunk, minden etetéskor ordít. És nem tudják mi a baja, már 3 alkalommal száradt ki, a kórházba mikor bekerültünk nagyon kikészültem

Mára odáig fajult, hogy a 6 hónapos gyermekemet nem tudom ellátni

Van egy 3 éves kislányom, róla gondoskodom, minden rendben vele, oviba jár, szépen beszokott

De a kicsit nem tudom megetetni, mert sír, sír, sír, sír és nem találnak semmit nála,nem tudják mi okozza

A hozzátáplálást elkezdtük, pár kanállal fogad el, de minden nap egy harc, hogy ne száradjon ki,mert még a vizet sem fogadja el...

Az etetést anyukám oldja meg, de amit leküszköd vele azt ép ésszel felfogni nem lehet

Voltunk vérvételen, hasi ultrahangon, röntgenen, neurológushoz, fül orr gégészeten, ahol a nyelvét is megnézték, gasztrón is, ide 4 alkalommal, széklet tenyésztés is volt, allergiát is néztek, gyógytornászhoz is elvittem, hogy nézzék meg és minden negatív...minden tökéletes

Mozgásfejlődésével semmi probléma, hasról hátra, hátról hasra, már kúszik is, egy mosolygós kislány, aki utál enni és emiatt teljesen pszichésen rámentem, 25 kg fogytam, szóval ez már nem vicc kategória, tápszer váltás is többször volt, 15 fajta cumisüveg, cumifej nagyobbra cserélése, hidegen, melegen, langyosan, pohárból sem, semmiből nem akarja megenni a tápszert,csak ordít és ordit

Napi mennyisége 500 ml körül van, vizet, teát, hippes gyümilevet nem fogad el, pedig több fajta itatópoharunk van itthon...

Szóval nálunk ez van,ezért vagyok depressziós

Gyógyszert nem áll szándékomba beszedni,mert a 3 évesnek is szüksége van rám, ugyanugy mint a kicsinek...de a kicsivel ez a helyzet

Anyukám ideköltözött nálunk, pont ezért,de ő is nagyon szenved emiatt...mert egyetlen egy orvos sem tudja megmondani,hogy mi a problémája a kislányomnak

2022. okt. 31. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

5-os, ez nagyon kemeny lehet, nagyon sajnalom. Biztosan mar ezen is tulvagytok, es nem okoskodni akarok, csak hatha, hogy a szuletese utan a korhazban pont ugyanolyan cumit es tapszert probaltatok (akkor is, ha az pre volt?), illetve ha donor anyatejet kapott, akkor azt? Vagy ha a levelejen szoptattad, akkor probaltad esetleg, hogy tapszondat vezetsz a cumisuvegbe, es ugy “szoptatod”? Van un. oralis imprinting jelensege, hogy amit eloszor kapott a szajaba, arra “imprintalidik” (mint a kacsa arra, akit eloszor meglat), ez egyes babaknal annyira eros, hogy elutasitjak az egyik mellet, es csak a masikat fogadjak el, mertnemegyforma a formajuk. Lattam, hogy irtad a cumit, gondolom a legelso cumi is benne volt abban a rengetegben, amit probaltatok, de hatha nem.

Nagyon sokszor keves etetes is megvolt gondolom? Nalunk csendes reflux volt, sokszor hallottam, hogy nyeldekelt (nem bukta ki, hanem visszanyelte, ami feljott), es a nagyon sokszor keves eves segitett, meg a tejfeherjere dietazas.

Egyik ismerosomnel meg belcsavarodasa volt a gyereknek, es baromi hosszu ido volt, mire rajottek, azt kivizsgaltak nalatok?

Illetve meg egy dolog, ami nem tudom, hogyan, de testi tuneteknel is mukodik, az a csaladallitas. Gyereknel ugy mukodik, hogy eleg, ha a szulo elmegy ra. En voltam ilyenen, teljesen mas temaban, de lenyugozott a hatasa, es nagyon sokat olvastam rola, van rola esettanulmanyos konyv, ahol fizikai tunetek gyogyitasat mutattak be, amit ezzel a modszerrel ertek el.

Sok erot, kitartast kivanok, es nagyon szerencses vagy, hogy anyud igy tud nektek segiteni. Kivanom, hogy mielobb kideruljon, hogy mi a gond, es sikeruljon kezelni.

2022. okt. 31. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!