Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beadassam 15 hós kisfiamnak a...

Beadassam 15 hós kisfiamnak a bárányhimlő elleni oltást?

Figyelt kérdés

Dilemmázunk, mert egyrészt azt hallottuk hogy jobb ha átesik rajta, másrészt 7000 ft.

Nem tudom mit tegyek, ti beadattátok?

2010. szept. 29. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi nem fogjuk beadatni, eszembe sem jutott, azért, amit írtál is. Nem ad védettséget az egész életére, akkor meg inkább gyerekkorban legyen bárányhimlős. A gyerekorvosunk szerint annak ajánlják, amelyik családban van veszélyeztetett, pl. anyuka, aki nem volt kiskorában bárányhimlős és várandós vagy a jövőben az szeretne lenni.
2010. szept. 29. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
mi sem fogjuk!a mi dokink is azt mondta hogy jobb ha átesik rajta,de ha iskolás koráig nem lesz,akkor érdemes!
2010. szept. 29. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Én beadattam, ráadásul 2-t is kapott a lányom. Állítólag 2 kell belőle, úgy hatásosabb. 3 hónap különbséggel kapta. Darabja 6700 ft volt. Pontosan most nem emlékszem, de az elsőt 17 hósan, a másodikat 20 hósan (vagy valami ilyesmi).

Nekem megéri, én nagyon félek ettől a betegségtől, nekem sem volt túl kellemes gyerekkoromban, de a bátyámnak nagyon súlyos szövődménye lett, majdnem belehalt.

2010. szept. 29. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én be akartam adatni,de mire megkaphatta volna az oltást elkapta a bárányhimlőt:)Szerencsére nem volt vészes,csak az oltás csücsül a hűtőmben és keresi új gazdiját,persze olcsóbban!!!
2010. szept. 29. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én beadatnám a helyedben.Az én gyerekeimnél mire felmerült az oltás,már el is kapták.Igaz,h különösebb baj nélkül átestek rajta,DE.Az egyik fiam-ő 2 évesen volt b.himlős-6,5 évesen övsömört kapott a bárányhimlő miatt,ui a vírus bent marad a szervezetben,és később okozhat ilyent.Ezt a betegséget pedig senkinek nem kívánom.:(Nagyon fájdalmas,és kellemetlen.
2010. szept. 29. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!