Mindig elküldik a tesz-veszen az árut? Mi van, ha a pénzt küldöm, a terméket meg "elfelejtik"?
Vagy nem tesznek semmit, és az eladó újra meghirdeti az árut, és eladja másnak...
Tapasztalat :P
én még nem jártam rosszul szerencsére, de ha nagyobb összegű dologról van szó, meg egyébként is, licitek előtt mindgi megnézem az eladó értékeléseit!! ez fontos!
és általában kérdezek is vmit a termékkel kapcsolatban, mielőtt licitálnék, így a válaszolás gyorsaságából és a stílusból is le lehet vonni ezt-azt, persze, csak módjával.
Nagyon sok mindent eladtam, vàsároltam, egyszer volt gondd! Eladtam egy táskát, sima postával kérte a vevő, feladtam, de írtam neki felelősséget nem tudok érte vállalni, mert ha elvész, nincs róla feladóvevény, a posta sem tud utánna járni! Na nem kapta meg a vevő, rákèrdeztem a postán hogy ilyenkor mi van, hát mondták ők kikézbesítették, de lehet letagadja akinek küldték, vagy a postaláda ha nem zárható kilopták. Vissza utaltam a tàska àrát, aztán nemtudok hogy hol a táska azóta sem!?
Vettem dolgokat több tízezerért, mindig megérkezett, a ruhàkat sima elsőbbségi postával kérem, mert az 240 ft, az ajánlott 390- nem mindegy, mert ha 5. Valamit veszek, a 6. Naci így ingyen van ha a postán spórolok, másnapra itt van mindig!
Hát ez tényleg bizalmi dolog. Én is vettem már pár dolgot, amit postázni kellett, és még sose volt gond. Mindig meg kell nézni, hogy milyen az eladó értékelése, hány terméket adott már el, mióta regisztrált.
Valamelyik nap itt linkelt valaki egy babakocsit valamelyik ilyen oldalról, az eladónak ott még egy adásvétele volt, a babakocsi új, és így nem kevés pénz volt, és akkor arra gondoltam, ezt nem kockáztatnám meg. Már nem emlékszem, melyik megye volt, de onnan a legtöbb embernek csak postázva, így a pénzt előre utalva jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!