Veca75 kérdése:
Missed. Ab után a "kaparékot"- (így írták) minden esetben elküldik szövettanra? Mire számítsak, mit tudhatnak meg az eredményből?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 10:11
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, igen, minden esetben elküldik. A legtöbb esetben más nem derül ki, csak h terhesség volt. 2000ből egyszer viszont előfordulhat olyan rendellenesség, amire oda kell figyelni (nekem most ez áll fenn, be is vagyok tojva rendesen), de ez nagggyon naggyon ritka.
2/4 anonim válasza:
Ige, mindig elkuldik, de ritkan talalnak benne olyasmit, ami megmagyarazna a vetelest. Nekem marciusban volt,sajnos. Aztan aprilisban megjott, majusban mar nem. :-)
Most 10 honapos a pici fiam.
3/4 anonim válasza:
Semmit nem fogsz megtudni a leletből, csak annyit, hogy terhes voltál.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,a gyors válaszokat,azért be vagyok én is tojva mert nem volt sima ez a pár hét,és voltak előzmények is régebben,és most is.
Tudom,hogy még korai,de szeretnénk még próbálkozni....csak félek!
2010. nov. 25. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!