Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi baja lehet? Hőemelkedése...

Mi baja lehet? Hőemelkedése van (37,8fok), nem köhög, nem taknyos!

Figyelt kérdés

Fél7kor kezdődött, megmértem, adtam neki Nurofent, attól lement neki, de estére megint meleg lett, de csak 6 óra múlva lehet adni, az van ráírva. Hűtőfürdő is volt. Nem is volt rosszkedve, ugyanúgy játszott, csak meleg volt szegényem. Csak estére lett rosszabb a kedve is, meg már nagyon fáradt is volt, mivel ma keveset is aludt. Meg nem sokat evett. Ja ma adtam neki először bébikaját(univer-csirkehússal almaszósz), lehet gyomorrontást kapott???

Még sose volt semmi baja! Első baba, és annyira pocsékul érzem magam, hogy valamit én rontottam el, mert ma nem főztem neki, és attól a szar kajától lett baja.

Holnap mindenképp mutatom dokinak, de addig borogathatom vizes ruhával a homlokát? Most aludt el szegényem.

Segítsetek, teljesen elkeseredtem, tudom, hogy lesz még ilyen, de még olyan picur. Rossz látni így. 8 hónapos baba anyukája

2010. szept. 28. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nem a foga?Azt mondják az okosok,hogy 38 alatt nem kell csillapítani!De nurofent én is szoktam adni ha már ennyi.Ha viszont a fürdő nem használ,ha magasabb lenne a láza,akkor nyugodtan adhatsz neki germicid-c kúpot,mivel más a hatóanyag,így 3 óránként tudod csillapítani a lázát!Tehát egyszer nurofen,3h múlva kúp,és így mindkettőnél eltelik a 6h.Már van egy nagylányom,3és fél éves ő sokat volt beteg,úgyhogy tapasztalatból mondom.Ha gyomorrontás lenne már hányt volna!Jobbulást!
2010. szept. 28. 23:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam, igen jön elvileg a foga, valószínűleg több is, mert nagyon dagadt az ínye, eddig egy jött ki, de az is nagyon nagyon nehezen, és nagyon lassan nő neki. De annál nem volt ilyen baj.

Köszönöm a válaszod

2010. szept. 28. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:szóval a lányomnál is minden fog fájdalmas volt,nála is mindíg volt láz-hőemelkedés,piros popó,hasmenés,rengeteg éjszakázás!Most kezdtük újból,kisfiam 6 és fél hós már van két foga,de jön a felső kettő.Tudom mit érzel,ilyenkor már remegni szokott a lábam,meg futok a wc-re,engem is nagyon megvisel.
2010. szept. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!