Utolsó Prevenarttól hány napig lehet hőemelkedése?
Most tettem le aludni a fiamat, adtam neki kúpot, eddig volt már hűtőfürdő is. Tegnap 14h-kor kapta meg az oltást, ma reggelre lett 37.3 és csak megy egyre feljebb. Most 38.5-nél hűtőfürdő volt, hálisten élvezte és le is vitte 37.9-re, de mivel legalább 2 órát fog aludni adtam neki egy kúpot is, nehogy 39-el ébredjen :(
Egyébként bágyadt és étvágytalan is szegény, kettőtől rendel a doki, addig akinek van ezzel tapasztalata, légyszi' ossza meg velem, előre is köszi!
Nekünk 1-2 napot mondott a doki, kislányom szerdán kapta meg, tegnap volt is hőemelkedése.
Amúgy elvitted tegnap dokihoz? Mit mondott?
pontosabban csak telón fogom felhívni, mert nem akarom bevinni a beteg gyerekek közé, nehogy pont most kapjon be valamit...
2-kor felhívom, hogy mi legyen, max majd ír fel kúpot még gondolom, mert nem lesz elég szerintem, ha 2 napnál tovább tartana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!