Beletennétek a gyereket ebbe?
Anyám vett anno a “haldokló” kutyának egy gyerekeknek való járókát amolyan elfekvőnek, hogy a másik két kutya ne ugráljon már rá, plusz ő se botorkáljon össze vissza a műtét után. Öreg volt már, nem is épült fel a gerincsérv műtétből, de olyan 3 hónapig használta azt a járókát.
Nemrég született a fiúnk (most 5 hónapos) és az egyébként még külföldi mércével is jómódú szüleim (anya+nevelőapa) kitalálták, hogy behozzák a raktárból azt a járókát a gyereknek.
No hát mi a párommal közel sem vagyunk velük anyagilag egy súlycsoport, nem tudunk mindenhova berendezkedni a babának, de ez valahogy annyira nekem nem szimpatikus. Nekünk is van itthon kutya tudom, hogy nem sokban más mintha a kutya ágyába feküdne be vagy ha együtt gangelnének a kanapén, de valahogy mégis a tudat, hogy kvázi meghalni vették neki, meg ugye az a kutya szegény már abba is ürített mivel nem tudott menni és szólni, hogy ki akar menni és hiába mondja, hogy kifertőtleníti nekem akkor is futkos a hátamon tőle a szőr. Azért bárhonnan nézem itthon nem olyan helyeken lehetnek együtt ahova a kutya hónapokig vizelt és k.kilt. Ők viszont nem nagyon akarják érteni, hogy nekem mi is a bajom ezzel.
Gondolom anyukaddal vagy olyan kapcsolatban, hogy ezt igy elmond neki ahogy leirtad ?
Anya, ne is haragudj, de a kutya abba pisilt, en nem akarom Gezukat beletenni, ne hozzatok ki a raktarbol.
Tényleg nem vok egy tisztaság mániás paramami, de ez már nekem is sok. Nem nem engedném. h a gyerekem abban hemperegjen amit a kutya összecsinált.
Tudom h a fűben homokban stb is ott van a cucc, de na!
Ha le volt tisztítva, mielőtt eltették, most fertőtlenítik, a gyerek pedig már legalább 3 hónapos és egészséges, engem nem zavarna.
De téged zavar, amit anyukádnak meg kéne értenie. Mondd el neki így, ahogy leírtad. Esetleg, ha szétszedhető a járóka, javasold, hogy inkább használjátok babakarámnak a rácsát.
Köszönöm a válaszokat!
Többször is elmondtam nekik erről a véleményem, de kötik az ebet a karóhoz, hogy jó az, kitisztítják, hiába mondom hogy én most vettem 10ezer ft-ért egy tejesen jót használtan, miért nem jó oda is egy olyan azzal érvelnek, hogy azt ők meg 50 ezerért vették tehát az amúgy is jobb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!